Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar Mandri
© Maria Dias Bar Mandri

Comença la retirada de terrasses al carrer Mandri

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

"No sabem què passarà amb les terrasses, però sí, estan començant a retirar diverses taules de locals del carrer Mandri". Així de clar ha estat en Xavi, encarregat del bar Mandri, quan l'hem trucat per preguntar-li per la sobtada retirada de mobiliari de les terrasses al carrer.

L'alarma ha esclatat quan membres de la Guàrdia Urbana, aquest matí, han començat a enretirar taules, cadires i testos d'alguns locals del popular carrer de la Bonanova. "Sorprèn, perquè just estem en plenes negociacions i a l'expectativa de veure què passa amb la nova ordenança. Ara mateix estem en terra de ningú".

El Mandri, un històric del barri amb més de 50 anys de vida, pot veure com les seves 10 taules es redueixen a dues. "Imagina com ens pot afectar això!", ens diu en Xavi abans de penjar. La repercussió i els efectes negatius d'aquesta neteja de terrasses inesperada ara, a ple estiu, fa que els afectats hagin pres la decisió de mobilitzar-se. Les conseqüències, diuen, de perdre fins al 80% de les taules i cadires de les terrasses podrien ser desastroses.

Últimes notícies

    Publicitat