Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Després de l'autobús, arriba l'avioneta d'Hazte Oír (i es passejarà per Catalunya!)

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa poc més de cinc mesos, la plataforma d'ultra dreta Hazte Oír revolucionava la societat amb una campanya esfereïdora contra els nens i nenes transsexuals. "Si naces hombre, eres hombre. Si eres mujer, seguirás siéndolo. Que no te engañen", deia l'autobús transfòbic de la vergonya. Per sort, la major part de les forces polítiques van condemnar la campanya i el van prohibir, tot i que l'autobús va arribar a localitats com Martorell, on va ser immobilitzat pels Mossos.

Amb l'arribada de les vacances, la plataforma torna a la càrrega amb un altre missatge caspós i violent: "Ley Mordaza LGTBI: Van a por tus hijos". Pretenen difondre'l amb una avioneta per tota la costa de Catalunya fins a arribar a Andalusia, a partir de la segona meitat d'agost. I com no podia ser d'una altra manera, internet ha estat un focus de creativitat i humor en forma memes i muntatges graciosos. Una manera com a mínim original de dir prou a aquesta colla d'intolerants que escampen missatges tan desagradables.

Tot i que potser els estem donant una publicitat que no mereixen, qualsevol via és vàlida per dir ben alt que aquests missatges no són benvinguts a la nostra societat. No volem l'avioneta d'Hazte Oír a Catalunya, d'acord?

 

Últimes notícies

    Publicitat