Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El creuer del sexe arribarà a Barcelona aquest estiu

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Barcelona s'ha convertit en un dels destins favorits dels grans creuers de luxe que solquen el Mediterrani. De fet, fa uns mesos vam rebre la visita del creuer més gran del món, i aquest estiu acollirem durant uns dies el creuer més calent del món. El Desire Cruise és un vaixell monstruós que es dedica a fer rutes pel Mediterrani. Fins aquí tot és relativament normal, però la peculiaritat d'aquest creuer és que el sexe és el principal reclam.


Tot gira entorn de la sexualitat, tal com ells mateixos expliquen al web. "Hem seleccionat acuradament aquest increïble vaixell i aquesta ruta exòtica que ens permet oferir als clients l'oportunitat de viure aquesta experiència sensual en un entorn de luxe i segur, on rebran un servei de qualitat". La veritat és que si no ens posen en context podríem estar parlant d'una web de cites qualsevol, però el Desire Cruise, o Creuer del Desig, es vol vendre com una experiència completa amb la sensualitat i el sexe com a eix vertebrador.

La recomanació és anar-hi en parella, tot i que també s'hi pot anar sol. Tot sigui per gaudir del sexe sense límits i innovar. "Porta la teva relació al següent nivell, vivint les seves fantasies prohibides de manera íntima, amb tallers per a parelles, nits temàtiques i esdeveniments creats per a jugadors sofisticats i experimentats", es pot llegir al web de Desire Cruise. Un creuer, per cert, només a l'abast dels fogosos i fogoses més acabalats, ja que l'habitació més econòmica costa gairebé 3.000 euros per trajecte i persona. Un vaixell de luxe on anar vestit, a més, és opcional en algunes zones. No ens volem imaginar (o sí, què coi) la piscina del vaixell i les orgies que s'hi faran allà.

Una de les parades del Desire Cruise serà Barcelona, aquest mes de juny. En tot cas, a l'abril del 2018 hi ha programat un creuer que sortirà des de Barcelona, així que si dintre d'un anyet sentiu que el vostre desig sexual està estancat o voleu experiències noves, ja sabeu el que toca.

Últimes notícies

    Publicitat