Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El festival de Sitges als cines de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Festival de Sitges acostuma a programar pel·lícules de primer nivell, mostrant el camí a seguir en això del cinema de terror. Els afortunats que van al festival ho saben, però gràcies al cicle Sitges Tour ja no tenim excusa per gaudir d'algunes de les pel·lícules que triomfen al festival. És per això que es va decidir fer aquest cicle, que presenta 5 pel·lícules: 'Train to Busan', 'La autopsia de Jane Do', 'Shin Godzilla', 'Somnia, dentro de tus sueños' i 'Melanie, the with all the gifts'.

Des de fa uns dies, als Verdi ofereixen un pack per gaudir de les 5 pel·lícules del cicle per 30 euros. Podeu comprar l'abonament al mateix web, i per posar-vos-ho més fàcil, aquí us deixem amb els tràilers de les 5 pel·lícules que podreu veure. Ep, que són 5 pel·lis per 6 euros cadascuna!

En tot cas, heu de saber que, tot i que l'oferta de 5 pel·lícules per 30 euros és del Verdi, el cicle no només es programa als cinemes de Gràcia. Sales de Barcelona com el Cinesa Diagonal, Balmes MulticinesArenas o Yelmo Icària, i l'ACEC Cinemes de Cornellà, l'ACEC Filmax de l'Hospitalet, l'ACEC Megacine de Badalona i el Cinesa Park Vallès de Terrassa també ofereixen les pel·lícules.

Train to Busan (estrena el 4 de gener)

La autopsia de Jane Doe (estrena 13 de gener)

Shin Godzilla (estrena 20 de gener)

Somnia, dentro de tus sueños (estrena 27 de gener)

Melanie, the girl with all the gifts (estrena 3 de febrer)

Últimes notícies

    Publicitat