Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor mercat del món?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La Boqueria és un dels símbols de la ciutat. Un mercat gran amb molt bon producte i arquitectònicament magnífic que, ens agradi o no, s'ha convertit en una atracció turística més de Barcelona. No ho dic pejorativament, però és un fet que el mercat -segurament de manera involuntària a causa de la turistificació dels últims anys- ha patit una important transformació, convertint-se en un espai massiu i multitudinari on els guiris menjant fruita pelada i tallada i els guies turístics són majoria. Tot i oferir productes de primer nivell (a preu d'or, això sí), el barceloní de tota la vida fa temps que es queixa de sentir-se forà, a la Boqueria.

Si per sí sol ja és un mercat molt visitat pels turistes que venen Barcelona, ara de ben segur que ho serà molt més. La CNN ha determinat que la Boqueria és el millor mercat del món en termes de qualitat dels productes, varietat de restaurants que hi ha, oferta dels productes i bellesa de l'edifici, entre d'altres. Ha quedat en primera posició per davant del Tsukiji Fish Marke de Tòquio, l'Union Square Farmer's Market de Nova York o el Or Tor Kor Market de Bangkok.

Que un mercat de Barcelona sigui el millor del món per un mitjà com la CNN hauria de ser magnífic, però és el que necessitem? És el que necessita la Boqueria? Facin joc!

Últimes notícies

    Publicitat