Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El monument favorit dels catalans

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Quina és la icona patrimonial del país? El monument millor valorat. El més estimat. Aquest és l'objectiu que s'han proposat els amics de les revistes Sàpiens i Descobrir a través d'un concurs popular que comença avui i s'allargarà fins al 18 de maig. En aquest concurs podreu votar el vostre monument favorit entre 10 elements patrimonials seleccionats per una comissió d’experts formada per historiadors i historiadors de l’art. Els 10 monuments finalistes que podeu votar són l'amfiteatre romà de Tarragona, el jaciment d'Empúries, l'església de Sant Climent de Taüll i el romànic de la Vall de Boí, el monestir de Santes Creus, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes, el castell de Miravet, el Palau de la Música Catalana, el Turó de la Seu Vella de Lleida, la Sagrada Família i el call jueu de Girona.

Es tracta d'un concurs que ja s'ha activat i que compta amb el suport de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat. Per participar-hi haureu d'estar registrats al web de Descobrir, però si no ho heu fet tranquils, perquè ho podreu fer abans de votar. A més, des del programa 'La tribu de Catalunya Ràdio' es farà un seguiment setmanal del concurs cada dimecres, amb reaccions i entrevistes a persones relacionades amb aquests equipaments.

Voteu i entrareu en el sorteig de més de cinquanta premis, com ara estades a hotels i allotjaments rurals, àpats en restaurants, lots de llibres i entrades gratuïtes als principals monuments. Tothom a participar-hi!

Últimes notícies

    Publicitat