Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Tramabus arriba a Barcelona: parades i rutes

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Tot va començar fa uns mesos, amb l'autobús de la vergonya de la plataforma d'ultra dreta Hazte Oir. No sabem si impulsat per aquesta nova manera de fer propaganda que tant rebombori va crear, va decidir personalitzar també un autobús amb un objectiu ben diferent: denunciar la corrupció a l'Estat i conscienciar la ciutadania de la importància de no oblidar el que està passant.

El Tramabus fa tres setmanes que volta per l'Estat espanyol, i ara li toca a Catalunya. Des d'avui dimecres el podreu veure per Barcelona, en un recorregut que arrancarà a la seu de CaixaBank a l'avinguda Diagonal. Allà, Albano-Dante Fachin, secretari general de Podem a Catalunya farà declaracions i respondrà a preguntes de la premsa.

El Tramabus, que mostra les cares visibles de la corrupció per Podemos com són Pujol o Aguirre, farà parades a la seu de PwC (PriceWaterhouseCoopers), una de les consultores 'big four', les quatre més influents del món; les oficines de Deloitte -avaladors de la sortida a borsa de Bankia-; el Palau de la Música, "epicentre de la trama catalana", diuen des de Podem; l'antiga seu de Convergència; i la plaça Sant Jaume, parada final del Tramabus.

©noe_bail

Periodistes, escriptors i membres de la societat catalana faran el recorregut dins de l'autobús, que després de fer ruta per l'Estat arriba a Barcelona en un moment de profunda crisi política i de valors a causa de la corrupció a escala local i estatal.

Ja sabeu, si aquesta setmana veieu un autobús de grans dimensions, de color blau i amb la cara d'Aznar, Bárcenas o Aguirre, que sapigueu que no és propaganda del PP. És el Tramabus, que estarà rondant per la nostra ciutat fins aquest divendres dia 12. A més, l'autobús que farà ruta per Barcelona porta les cares de la infanta Cristina, Fèlix Millet o Jordi Pujol Ferrussola. La polèmica està servida!

Últimes notícies

    Publicitat