Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els catalans volem fer un trio!
Notícies / Sexe i Cites

Els catalans volem fer un trio!

Els catalans volem fer un trio!

Trobem sexe a tot arreu: als moviments, a les mirades o a les carícies. I pels catalans, el sexe és una part molt important de la nostra vida. Imprescindible. No ho dic jo, ho diu el recent baròmetre d'opinió que la marca de preservatius CONTROL ha realitzat a tot l'Estat.

L'informe conclou que el 86% dels catalans estem molt contents amb la nostra vida sexual. Practiquem sexe almenys una vegada a la setmana, però el 60% dels catalans voldrien (bé, voldríem!) fer-ho cada dos o tres dies. O cada dia de la setmana, segons el 18,5%!Encara hi ha més dades curioses. Què passa amb la rutina? Existeix. El 82% vol provar coses noves per escapar de la monotonia al sexe, i la millor manera de fer-ho és practicant postures noves (el 76,8% creu que és la solució) o practicar sexe a espais públics (49,4%).

Tornant a l'assumpte de les postures, la veritat és que els catalans no som molt imaginatius: el missioner segueix sent la postura més usada, per sobre del gosset (48%) i la cullereta (18%).

Segons l'estudi, ens agrada sortir de la nostra zona de confort sexual, i el que més desitgem fer és un trio. És la fantasia sexual més desitjada pels catalans, i només un 6% reconeix haver compartit llit amb dues persones. Doncs ep, hi ha qui es posa gelós o gelosa. Normal!

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments