Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els millors 'cheesecakes' de Barcelona

Escrit per
Mónica Boixeda
Publicitat

'Pastís' i 'formatge': dues paraules que, si bé per separat ja ens fan salivar, quan s'ajunten en forma de postres suculent, l'orgasme està garantit. Més enllà del típic 'brownie' amb gelat de vainilla o l'avorrit sorbet de llimona, una carta de postres que es preï sempre inclourà l'opció llaminera per excel·lència: el 'New York cheesecake', una barreja tan senzilla com deliciosa que els americans van tenir el detall de compartir amb nosaltres. Avui, a Barcelona ja són molts els llocs que han après i millorat la recepta tradicional fins a trobar creacions absolutament exquisides i, per descomptat, descartades de qualsevol dieta d'operació biquini.

Amants del pastís de formatge, aquesta és la vostra ruta de perdició. Aquí van alguns dels millors locals de Barcelona on galeta, formatge i cobertures de tota mena us faran sentir el cel en el vostre paladar.
 
Taber Cafe (General Álvarez de Castro, 5)
Poc espai per a molt dolçor. Una cafeteria coqueta al costat del mercat de Santa Caterina amb una oferta de pastisseria artesana digna de qualsevol festa d'aniversari de dibuixos animats, aquestes en què els pastissos de colors ocupen tota la taula, amb un aspecte esponjós i brillant. Tot i així, el pastís de formatge no passa desapercebut. El toc 'homemade' es nota a cada mossegada.

Cafè Cometa (Parlament, 20)
Per al meu gust, aquest es porta la medalla d'or. No sé si serà l'ambient 'cuqui' que et fa sentir tan a gust com al sofà de casa teva, o la textura compacta del formatge banyat amb una deliciosa melmelada de fruits vermells, però el 'cheesecake' de Cafè Cometa enamora. Una vegada que el tastis, no t'atreviràs a trair-lo provant cap altre.
 
Tucco Real Food (Còdols, 27)
La veritat és que en aquest restaurant regentat per una família d'argentins apassionats per la cuina casolana, qualsevol tria serà sempre un encert. Amaguen algun secret màgic que fa que sempre vulguis repetir. La seva ració de 'cheesecake' és petita en comparació amb els altres locals d'aquesta llista, però la intensitat del seu sabor al costat de la textura suau i fresca, la converteix, sens dubte, en una parada obligatòria d'aquest 'tour' formatger.
 
Carrot Cafe (Tànger, 22)
Aquí el pastís de formatge és tan pastís i tan formatge que no necessita cobertura de cap tipus. I per això no la porta. Un 'cheesecake' nu que sedueix a qualsevol pel seu sabor suggeridor, les seves corbes d'infart i la seva temptadora galeta cruixent. Sens dubte, una creació dos rombes que demana més d'una mossegada.
 
Federal Cafe (Parlament, 39)
La meca del brunch del 'hipster' barceloní no només ofereix uns ous Benedict fabulosos. La veritat és que també són força bons amb la rebosteria i cal dir que amb el 'cheesecake' també la claven. Si tenen tant èxit és bàsicament perquè s'ho 'curren'!

Últimes notícies

    Publicitat