Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Espai de Gats
© Maria Dias

Espai de gats: família felina

Escrit per
Òscar Broc
Publicitat

Espai de gats no és simplement un cafè amb gats, com els que hi ha al Japó i ens fan tanta gràcia. Va més enllà. És una associació sense ànim de lucre i ofereix al visitant una experiència amb felins que va molt més enllà de la simple curiositat.

Els gats tenen llibertat total de moviments, de fet tot el local està adaptat perquè hi puguin jugar, descansar, amagar-se i executar tota mena de trapelleries. I els clients, mentre fan un tallat o masteguen un cupcake, poden interactuar amb els animalons, acaronar-los, llegir fins i tot la història de cadascun en unes fitxes detallades que expliquen qui és qui en la família felina.

Com veieu, en aquest espai gracienc tenen un respecte reverencial al gat, no el veuen com un reclam per atraure curiosos. De fet, tots els felins són de protectores i busquen amo: si voleu, podreu adoptar-ne un. També organitzen activitats, tallers i xerrades amb el gat com a eix central.

Un consell: millor que hi reserveu i us oblideu de les presses. A certes hores acostuma a emplenar-se i queda clar que no és el típic lloc on fer un cigaló ràpid i sortir corrents a la feina. A Espai de Gats mana el tempo dels felins. Amb tooota la calma del món. Per cert, si decidiu anar-hi, millor que deixeu el gos a casa.

Últimes notícies

    Publicitat