Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Game of Thrones', ara en versió concert a Barcelona!

Escrit per
Anna Montull
Publicitat

Si sou fans de 'Joc de trons' aquest és el vostre moment! Fa uns dies us dèiem que marquéssiu al calendari el dia 28 d'octubre per no perdre-us l'exposició més gran del món de la sèrie del moment a Barcelona. Doncs bé, afanyeu-vos a encerclar el dia 10 de maig de 2018 perquè és quan arriba a la nostra ciutat el concert de 'Joc de trons'.

El compositor Ramin Djawadi aterrarà al Palau Sant Jordi per dirigir l'orquestra i el cor musical de totes les temporades de l'èpica sèrie de HBO. Així és, els amants de 'Joc de trons' estem de celebració perquè ara podrem endinsar-nos com mai abans al món de George R.R. Martin gràcies al 'Juego de Tronos: Live Concert Experience'. A més a més, cada cançó anirà acompanyada de les escenes més emblemàtiques de la sèrie i efectes visuals per fer encara més espectacular l'experiència. Sens dubte un gran esdeveniment que els fans de 'Joc de trons' no es poden perdre!

Com ha anunciat HBO España, les entrades es posaran en venda oficialment el 29 de setembre, però si us afanyeu i entreu a Live Nation hi trobareu una prevenda exclusiva amb preus que oscil·len entre els 45 €, assequibles pels fans més normalets, i els 387 € pels més esbojarrats que vulguin seients de primera categoria, accés a l'exposició, participar en una sessió de preguntes i respostes amb Ramin Djawadi, merchandising i un altre grapat de privilegis que trobareu en aquest enllaç.

Ens veiem el 10 de maig al Palau Sant Jordi!

Últimes notícies

    Publicitat