Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Hazte Oír insisteix: "L'autobús antitrans anirà a Barcelona"

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Contundents i segurs d'ells mateixos. Així s'han mostrat els representants de Hazte Oír, l'organització ultracatòlica que ahir va iniciar una campanya contra els infants transsexuals, quan els hem trucat a la seva seu a Madrid per preguntar si 'l'autobús antitrans' -així és com ells l'anomenen- arribarà a Barcelona. "El segrest per part de la policia municipal de Madrid no durarà més de 24 hores, de manera que el pla segueix en marxa", ens han explicat.

'L'autobús de l'odi' -que és com preferim anomenar-lo nosaltres- havia de passejar per Barcelona aquest divendres 3, i per Hospitalet i Sant Cugat després. Ahir, veient la repercussió que va tenir la notícia, la policia municipal de Madrid el va retenir per incomplir de l'ordenança de publicitat. L'autobús segueix immobilitzat, i encara que des Hazte Oír ens assegurin que l'autobús no estarà més d'un dia a cotxeres retingut, sembla difícil que arribi a Catalunya després de veure la reacció dels Ajuntaments de Sant Cugat, Barcelona i l'Hospitalet, que ja han assegurat que vetaran l'entrada de l'autobús, que no és benvingut i que en cap cas circularà per aquestes ciutats.

"La setmana que ve estarà a Barcelona. Hi hauria d'haver arribat el divendres, sí, de manera que la campanya s'ha retardat, però la setmana que ve estarà a Barcelona". És el que ens han dit des de l'organització dirigida per Ignacio Arsuaga, ultraconservador i nebot de Rodrigo Rato. Hazte Oír va néixer el 2001 com a plataforma de suport a Aznar, quan aquest era president del govern i des de llavors s'ha convertit en una de les plataformes conservadores més radicals.

Seguirem contactant amb ells i estant atents a notícies per veure on acaba l'autobús de la vergonya. De moment, les xarxes socials s'han inundat de memes i crítiques sarcàstiques contra el que segur serà un dels episodis més lletjos i penosos d'aquest any.

Últimes notícies

    Publicitat