Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Rambla amb el mosaic de Joan Miró
© Shutterstock

Homenatge als treballadors i treballadores de la Rambla

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'atemptat terrorista de la Rambla del passat 17 d'agost va sacsejar la ciutat i va fer que Barcelona se sumés al trist llistat de ciutats que han patit atacs gihadistes en els últims anys. Gairebé dos mesos després de l'atac, el Districte de Ciutat Vella i l'Ajuntament volen fer un homenatge als treballadors i treballadores de la Rambla que es van implicar de manera exemplar i van ser imprescindibles a l'hora de gestionar una situació tan i tan dramàtica com la que van viure.


L'homenatge serà al mosaic de Joan Miró, el pròxim dimecres 11 d'octubre a les 19 h. Es projectarà un vídeo "amb testimonis que recull l'experiència i el record de les mostres de solidaritat que es van donar durant aquest episodi tràgic de la història de la nostra ciutat, on treballadors i treballadores de les botigues, bars, restaurants i parades de la Rambla explicaran, en primera persona, la part més humana dels fets", expliquen des de l'Ajuntament.

La idea és que un cop s'acabi l'acte, tothom s'emporti una flor de les floristes de la Rambla. Serà un acte simbòlic de l'ànima del passeig i en record per la valenta actuació de tota la ciutadania durant l'atemptat.

Últimes notícies

    Publicitat