Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ja podeu comprar les entrades per visitar la Casa Vicens de Gaudí!

Ja podeu comprar les entrades per visitar la Casa Vicens de Gaudí!

Advertising

Per fi podem dir que a partir del mes de novembre podrem gaudir d'una de les joies amagades de Barcelona i del barri de Gràcia com és la Casa Vicens, d'Antoni Gaudí. D'estil modernista i gust oriental, es va construir entre els anys 1883 i 1885 i després de ser rehabilitada ja està llesta per obrir al públic i deixar-se veure.

Més concretament, la data d'obertura està programada pel 16 de novembre, després de més de 120 anys com a residència privada. Aquesta meravella de la ciutat estarà oberta al públic a un preu de 16 euros, l'entrada general, i de 19 si és una visita guiada. Aquesta segona opció ens permetrà tindre "un major grau de coneixement sobre Antoni Gaudí i la seva transcendència. Perquè aturant-te aquí és possible conèixer no només els inicis d’aquest geni, sinó també entendre tota la seva obra posterior", expliquen des de l'organització.

No us adormiu i compreu-vos ja l'entrada per visitar la Casa Vicens. Hem esperat molts anys per poder fer-ho i ara és el moment!

@casa vicens

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising