Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja tenim data per la Jornada de Portes Obertes al Palau de la Música

Per
Pau Roca
Publicitat

Heu anat alguna vegada al Palau de la Música? La resposta, a priori, hauria de ser que sí, però ep, hi ha qui viu a Barcelona i mai ha anat a la Sagrada Família. Jo mateix, per exemple...

Però en el cas del Palau, és més fàcil que hi hàgiu anat a veure concerts o espectacles. Tant si l'heu visitat com si no, gaudir d'un dels edificis modernistes més bonics de la ciutat sempre és enriquidor. Per això, des del Palau proposen que el pròxim diumenge 26 de novembre sigui la Jornada de Portes Obertes al Palau. Un esdeveniment obert a la ciutadania que l'any passat va acollir més de 6.000 persones!

Les portes obertes seran de 10 h a 15 h, i els visitants podran accedir a la sala de concerts, però també a la sala Lluís Millet, "emblemàtica sala de descans situada a la planta principal, i a la seva balconada, que s'obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner", expliquen des del Palau.

Ens veiem allà!

Últimes notícies

    Publicitat