Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Casa Vicens de Gaudí obrirà al públic aquesta tardor

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Una de les joies amagades del barri de Gràcia és la Casa Vicens, d'Antoni Gaudí. És un edifici construït entre els anys 1883 i 1885, d'estil modernista i marcat gust oriental, que va ser comprada per la banca d'Andorra MoraBanc l'any 2014. L'entitat la va rehabilitar, invertint en la finca uns quatre milions d'euros, tot preparant-la per obrir-la al públic i rebre els primers visitants. Després d'un any de retard, ja sabem que podrem visitar la Casa Vicens a partir d'aquesta tardor.

Es tracta d'una casa molt especial, ja que va ser el primer habitatge privat que va projectar Gaudí, a un barri de Gràcia que a finals del segle XIX encara era poble independent. Ara s'espera que la Casa Vicens rebi uns 500 visitants al dia, i uns 150.000 anuals. S'oferirà un tour per als amants del modernisme, a més d'una exposició permanent per conèixer la història de la finca i el seu context social i cultural.


La data concreta d'apertura encara no s'ha confirmat, ni tampoc el preu de l'entrada. En tot cas, saber que podrem gaudir del vuitè edifici de Barcelona catalogat com a Patrimoni Mundial de la Unesco ja és una magnífica notícia.

Últimes notícies

    Publicitat