Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les cançons favorites de C. Tangana

Escrit per
Jordi Garrigós
Publicitat

Ja fa temps que C. Tangana va deixar de ser un fenomen d'Internet per passar a liderar amb comoditat la darrera fornada de l'escena hip-hop estatal. Després d'arrasar en 2015 amb la seva mixtape (que incloïa el que ja són èxits de la música popular com C.H.I.T.O. o Nada), no va aturar-se l'any següent, signant dues cançons amb Rosalia que conqueririen les pistes de ball de tot l'Estat (Antes de morirme i Llámame más tarde). A més, també apareixia el nou disc de la seva banda de sempre, Agorazein, actuava amb gran èxit al Primavera Sound o repetia sold-out tres nits consecutives a la Sala Caracol de Madrid.

Aquest any C. Tangana no sembla disposat a calmar la seva hiperactivitat i ja s'ha anunciat el seu concert a la pròxima edició del Sònar. Però mentre arriba la tempesta, l'artista es diverteix punxant les seves cançons favorites a clubs com el Fuego de la Sala Razzmatazz, on serà aquest divendres a partir de les 00:00. Les entrades es poden comprar anticipadament per 13€.

I en què consistirà la sessió de Pucho al Razzmatazz? Doncs tenim un spoiler en exclusiva i és que Tangana ens ha enviat una llista amb les seves cançons favorites que, probablement, sonaran divendres. De clàssics del trap i el rap (com Future o el francès Booba) al dancehall de nova fornada com Bad Gyal. Del hip-hop llatí (Calle 13) al reggaeton de Jowel & Randy. Escolta la llista de C.Tangana i prepara't bé pel que vindrà.

La tria de C. Tangana

Guardar

Guardar

Guardar

Últimes notícies

    Publicitat