Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Escape Room més gran d'Europa es prepara per obrir

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa uns mesos us explicàvem que l'Escape Room més gran d'Europa s'establiria pròximament a la nostra ciutat. Més de 3.000 metres quadrats i 18 sales que faran que Barcelona es converteixi en el centre europeu d'aquest tipus de jocs, que desenvolupen tant l'activitat física com la intel·lectual.

El súper projecte, en el qual s'invertiran 15 milions d'euros en els pròxims dos anys, hauria d'haver obert al març, però després d'una necessària fase de proves, ja podem avançar que obrirà el pròxim 20 de juliol. "Amb l'obertura oficial de Game Point Center, Barcelona segueix convertint-se com a referent de l'escena lúdica Europea dins del sector de l'oci, que mou anualment milions d'euros", expliquen des del mastodòntic projecte.

Seran 18 habitacions totalment noves i tematitzades, que faran que ens traslladem "des de l'antic Egipte fins a una fictícia batalla de zombies". A més, des de l'organització expliquen que s'ha començat a treballar en la Terminal d'Acció, un espai de 600 metres quadrats amb jocs d'habilitat, resistència i força.

Tocarà esperar al 20 de juliol per gaudir en primera persona d'un projecte que preveu revolucionar la zona del Fòrum. Hi ha ganes de provar-lo!

Port Fòrum - Espacio Game Point Center

Una de las salas tematizadas de Game Point Center

Últimes notícies

    Publicitat