Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right L'Escape Room més gran d'Europa es prepara per obrir
Notícies / Ciutat

L'Escape Room més gran d'Europa es prepara per obrir

escape room barcelona

Fa uns mesos us explicàvem que l'Escape Room més gran d'Europa s'establiria pròximament a la nostra ciutat. Més de 3.000 metres quadrats i 18 sales que faran que Barcelona es converteixi en el centre europeu d'aquest tipus de jocs, que desenvolupen tant l'activitat física com la intel·lectual.

El súper projecte, en el qual s'invertiran 15 milions d'euros en els pròxims dos anys, hauria d'haver obert al març, però després d'una necessària fase de proves, ja podem avançar que obrirà el pròxim 20 de juliol. "Amb l'obertura oficial de Game Point Center, Barcelona segueix convertint-se com a referent de l'escena lúdica Europea dins del sector de l'oci, que mou anualment milions d'euros", expliquen des del mastodòntic projecte.

Seran 18 habitacions totalment noves i tematitzades, que faran que ens traslladem "des de l'antic Egipte fins a una fictícia batalla de zombies". A més, des de l'organització expliquen que s'ha començat a treballar en la Terminal d'Acció, un espai de 600 metres quadrats amb jocs d'habilitat, resistència i força.

Tocarà esperar al 20 de juliol per gaudir en primera persona d'un projecte que preveu revolucionar la zona del Fòrum. Hi ha ganes de provar-lo!

 

Port Fòrum - Espacio Game Point Center

 

 

 

Una de las salas tematizadas de Game Point Center

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

2 comments
Martí L

Si aneu al buscador Escape Radar també podeu trobar les hores lliures de totes les sales de Barcelona i Catalunya.


Les sales del Game Point Center (G.Point) les trobareu aquí:


http://escaperadar.com/search?s=game+point


i si aneu al següent enllaç, trobareu en un únic lloc les sales de la provincia de Barcelona per fer la reserva de l'hora que us vagi millor:


http://escaperadar.com/barcelona