Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'exposició sobre Bowie es veurà a Barcelona

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Arran de l'inesperada mort de David Bowie (1947 – 2016) el gener d'aquest any, diversos barcelonins van demanar a les xarxes socials que la ciutat acollís la celebrada retrospectiva del músic britànic que el museu Victoria and Albert (V&A) d'art i disseny de Londres va exhibir el 2013.

Dit i fet: el Museu del Disseny de Barcelona acollirà la primavera del 2017 l’exposició, 'David Bowie is', que ha rebut més d’un milió de visitants a ciutats com la capital anglesa, Berlín, París i Chicago, entre d'altres.

La mostra inclou més de 300 objectes, entre ells vestuari de Ziggy Stardust que van dissenyar  Freddie Burretti i Kansai Yamamoto, fotografies de Brian Duffy –l'autor de la icònica portada d''Aladdin Sane' (1973)–, escenaris de la gira 'Diamond dogs' (1974), 'artwork' original a partir del qual es va elaborar portades, i ítems personals com 'storyboards' i esborranys, lletres i 'set lists' escrits a mà i entrades de diari.

Una col·lecció reunida gràcies a la implicació directa de Bowie en la retrospectiva, que va donar un accés sense precedents als comissaris de l'exposició.

La millor manera per acomiadar-nos d'una de les icones de la cultura pop del segle XX, i de la història.

Més David Bowie a Time Out Barcelona:

David Bowie is forever and ever
7 motius pels quals el món és una mica pitjor sense Bowie
Llocs de Barcelona que ens recorden David Bowie
Crítica de 'Blackstar' (2016)
L'adéu a David Bowie a TwitterVisca la plaça de David Bowie!

Últimes notícies

    Publicitat