Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Novetats sobre la zona per a gossos de la platja de Llevant

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La zona per a gossos de la platja de Llevant va ser un dels projectes amb millor acollida que va dur a terme el consistori l'any passat. Era una petició popular de feia temps, i des del mes de juliol de l'any passat els gossos poden córrer, banyar-se i divertir-se a la platja de manera lliure i legal a Barcelona.

La iniciativa va ser tot un èxit, encara que la principal queixa va ser que la zona s'omplia molt ràpidament. "Ells també pateixen ansietat en veure tanta gent i gossos. L'espai es queda molt petit", ens van dir alguns usuaris habituals quan els vam anar a preguntar. Tots coincidien a dir que la zona per a gossos els agradava, però necessitava millores i avui ens hem assabentat que l'Ajuntament mantindrà la zona (recordem que era una prova pilot), la qual cosa és una gran notícia, tot i que no l'ampliarà.

Tornarem a tenir els 1.250 metres quadrats de sorra per a 100 gossos, a una platja de Llevant de 380 metres de llargada. També hem sabut que s'ampliarà el període per gaudir de l'espai (s'obrirà abans del mes de juliol), es revisarà el mobiliari urbà per tal d'adaptar-lo als gossos, hi haurà informadors i s'incorporaran elements d'informació sobre la qualitat de l'aigua i de la sorra, a més d'incrementar la neteja de la zona d'accessos.

Són unes millores necessàriest que faran que la zona sigui més agradable per als gossos i els amos. Des de l'Ajuntament diuen que "s'han avaluat les conclusions positives facilitades per tots els agents implicats", i per això també es crearà una passera de fusta fins a la platja amb unes boies per facilitar l'entrada a l'aigua.

Els esforços per part de l'Ajuntament de mantenir la zona i millorar-la s'agraeixen molt, però molts teníem l'esperança que, veient l'èxit, la zona per a gossos de la platja de Llevant s'ampliés. Sembla, doncs que haurem d'esperar un any més.

Últimes notícies

    Publicitat