Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Orgull Friki 2017: la trobada definitiva dels friquis de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

S'ha acabat això d'usar la paraula 'friqui' de manera pejorativa. El friquisme és un orgull, un estil de vida i una actitud reivindicativa mundial. I el 25 de maig és el dia escollit per celebrar aquest modus vivendi. El Dia de l'Orgull Friqui, una celebració que fa deu anys que es du a terme, és un dia ple d'activitats, passis de pel·lícules, desfilades i trobades dedicades als amants dels còmics, les sagues com Star Wars, sèries o videojocs. Una data que es va escollir en homenatge a la primera entrega de Star Wars, estrenada l'any 1977.

A Barcelona, el Dia de l'Orgull Friqui també se celebrarà com cal. Serà aquest dissabte 27 de maig, amb una trobada que inclourà la lectura del manifest friqui, i després els friquis s'endinsaran en el cercle de compres friquis i també es farà un friqui-pícnic al parc de la Ciutadella.

Aquest divendres no tingueu por de mostrar el vostre orgull friqui. Només necessiteu sortir al carrer i tal com diuen a l'esdeveniment que s'ha creat a Facebook, porteu "moltes ganes de dominar el món". A Time Out som molt fans de tot el que tingui a veure amb el friquisme a Barcelona, des dels bars fins als vàters, els esports o les curses més friquis, així que només ens queda dir: Visca l'orgull friqui!

Últimes notícies

    Publicitat