Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Què hi fan aquests misteriosos cartells de Franco per BCN? [FOTOS]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa exactament dos mesos, la nostra ciutat es va llevar plena de banderes d'Espanya. Es va dir que va ser un grup de joves (la majoria d'ells menors d'edat) que van fer la 'gamberrada' d'omplir diverses zones de la ciutat amb banderes amb l'escut monàrquic espanyol.

Avui, just un mes després d'allò i coincidint amb el 81è aniversari de l'aixecament militar feixista, Barcelona i alguns municipis de Catalunya s'han llevat amb cartells amb la cara del dictador Franco, i la llegenda "No votes. El 1 de octubre, no a la República". I encara que sembli que les accions poden tenir relació, els cartells de Franco els ha col·locat la plataforma d'esquerres 'República des de baix' per tal de "sacsejar consciències", ha dit Antonio Baños a RAC1.

Els cartells s'han pogut veure a Barcelona, Vilassar de Mar, Girona, Badalona, Argentona, Ripollet o Sant Adrià del Besòs entre d'altres.

Les xarxes socials s'han encès i des d'aquest matí s'ha generat un intens debat entre els que recolzen l'acció i els que la veuen fora de lloc. Facin joc!

Últimes notícies

    Publicitat