Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Qui es menjaria Andrés Velencoso?
Notícies / Menjar

Qui es menjaria Andrés Velencoso?

Rocambolesc
VelenCoco

Si davant d'aquest suculent enunciat heu respost joiosos que vosaltres, que gustosos li faríeu una bona mossegada al model català, les vostres pregàries han estat escoltades.

Quin gust deu tenir? Doncs de coco, llimona, canyella i llet merengada, o si més no segons Jordi Roca, l'home més dolç d'El Celler de Can Roca, que no sabem si l'ha tastat o què però que ha donat aquest sabor a VelenCoco, la seva nova creació per a Rocambolesc, la gelateria dels germans Roca, que acaba d'obrir seu a Barcelona al costat del Liceu (La Rambla, 51-59).

La cosa va anar així: Velencoso, client habitual d'El Celler de Can Roca, volia servir els gelats dels Roca a Casa Andrés, el restaurant familiar que té a Tossa de Mar, on va néixer fa 38 anys. Com que per a cada botiga Rocambolesc els Roca han creat un gelat per a la ocasió d'alguns dels monuments icònics de la ciutat (el cul de la Lleona per a Girona, l''oso y el madroño' per a Madrid, el dit de Colom per a Barcelona), donant-li voltes, van arribar a la conclusió que l'autèntic monument de Tossa era el mateix Velencoso.

Per donar-li forma, van escanejar el cos del model i en van fer una impressió en 3D. I si amb Velencoso es va trencar el motllo, amb la seva impressió en 3D es va fer el motllo per al VelenCoco, que retrata el model català de pelvis cap amunt, ehem, paquet inclòs (a l'estil del del Ken de la Barbie).

El simpàtic vídeo promocional del gelat, d'inspiració vuitatentera i amb tanta conya com la carta de Rocambolesc, promet “feromones reals, màxima potència, diversió extrema i plaer total”. Qui s'anima a comprovar-ho? Podeu queixalar la meitat superior d'Andrés Velencoso per 4,20 euros. Segur que la Kylie s'hi va deixar més calés.A Barcelona Rocambolesc forma part d'Opera Samfaina, l'espai gastronòmic del Liceu, però si sou més de cucurutxos que d'àries, cap problema, podeu anar a buscar el gelat sense empassar-vos l'òpera.

A la divertida carta del Rocambolesc, VelenCoco conviurà, a banda de amb el dit de Colom, amb gelats inspirats en la mà d'or de Jaime Lannister, el nas de Joan Roca i el casc de Darth Vader. Que la força us acompanyi, nyam!

Andrés Velencoso

 

VelenCoco

 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Advertising
Advertising

Comentaris

1 comments
Xavi R

UN PLAER SER AL RODATGE ....... I EL GELAT ESTA COLLONUT ....... ANDRES I L EQUIP DE LUXE .