Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quinze dies de Km. 0 italià

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Quinzena dels productes Slow Food italians arriba a Barcelona. Del 10 al 25 de febrer, restaurants italians de qualitat i Km0 de la ciutat cuinaran fent servir producte italià de proximitat (de proximitat a Itàlia, esclar). L'acció l’organitzen Slow Food Barcelona i Camera di Commercio italiana de Barcelona, amb restaurants seleccionats a Barcelona i província, que proposaran en el seu menú un plat elaborat amb un producte dels baluards italians Slow Food. Entre els locals participants estan confirmats alguns dels millors restaurants de Barcelona i rodalies, també amb estrelles Michelin: ni més ni menys que Rasoterra, Lluerna, Capritx, Sergi de Meià, Xemei, Due Spaghi o Allium són alguns dels participants.

La presentació de les jornades serà el divendres 10 de febrer a les 11 h, i comptarà amb la presència de Carlo Petrini, fundador d'Slow Food, i el xef Paolo Casagrande (amb tres estrelles Michelin a Lasarte), que cuinarà un plat amb un producte Slow Food. L'acte tindrà lloc a Espacio Interni, un showroom de 400 m² d'exposició singular i entorn ideal per presentar la qualitat dels productes italians.

Aquesta quinzena gastronòmica serà una oportunitat per conèixer a fons els baluards, els productes protegits per Slow Food, que neixen per donar suport a les petites produccions caracteritzades per la seva excel·lència i que corren el perill de desaparèixer. Són productes que donen valor al territori, recuperen oficis i tècniques d'elaboració i salven de l'extinció races autòctones i antigues varietats.

Últimes notícies

    Publicitat