Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Serial Sitges: més que projecció de capítols

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

El Festival de Sitges passa més de 370 pel·lícules (entre llargmetratges i curts), però no obliden les sèries i cada vegada tenen més presència al festival degut a l’acord amb Movistar+.  Aquest any hi haurà diverses activitats que un bon serièfil no es pot perdre. Aquí va la nostra selecció:

Experiència en realitat virtual de 'Mr. Robot'

La temporada 2 d’aquesta sèrie està dividint l’univers serièfil entre detractors i seguidors fervorosos. Després de l’èxit que va tenir al passat festival de South by Southwest, arriba a Sitges aquesta experiència immersiva. Abandoneu la realitat i digueu hola a la virtualitat. La religió del 'hacktivisme' està de moda.

Hora i lloc: Al Samsung Sitges Cocoon, el dimecres 12 (de 14 a 16 h) i el divendres 14 (de 16.30 a 18.30 h).

Masterclass de Bruce Campbell (i 'Ash vs Evil Dead')

Si hi ha una sèrie recent moooolt Sitges, aquesta és 'Ash vs Evil Dead'. A l’univers d’'Evil Dead', el director Sam Raimi va plantejar una sèrie amb el retorn de Bruce Campbell fent de les seves. Campbell és un dels convidats de luxe i farà una masterclass gratuïta pels fans on després es projectaran els dos primers episodis de la sèrie, que per cert encara no s’ha pogut veure aquí de forma legal.

Hora i lloc: A la Sala Tramuntana (Hotel Melià), el divendres 14 a les 18.45 h.

Starz

Projeccions de novetats

A més d’Ash vs Evil Dead, els fanàtics del gènere han pogut reviure la 'Batalla dels bastards', un episodi de 'Joc de trons' amb onze Emmys ell sol, i el final de 'Penny Dreadful'. Ara com a novetats, cal destacar 'Tú, y yo y el apocalipsis' i la sèrie basada en relats de Neil Gaiman: 'Likely stories'.

Masterclass sci-fi amb Carlo Padial i Òscar Broc

L’humor càustic de Carlo Padial i la irreverència d’Òscar Broc es donen cita a Sitges per esquarterar un powerpoint de fotos sobre la història de la ciència ficció a l’audiovisual. Un Serielizados Late Show especial, que aportarà la xanxa habitual parlant d'’Star Trek', de 'Perdidos' o de les seves vacances familiars.

Hora i lloc: Edifici Miramar (accés davant de platja), divendres 14 a les 20 h.

Preu: 10 € anticipada (amb una Moritz inclosa).

Últimes notícies

    Publicitat