Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Serielizados Fest mostra les seves cartes

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Serielizados Fest s'ha convertit en un esdeveniment de referència per als amants de les sèries, un format televisiu que sembla no tenir sostre. Cada cop hi han més sèries, de més qualitat i més addictives! I els amics de Serielizados, col·laboradors del blog i de la revista, han sabut aprofitar-ho i donar-nos el que buscàvem: un festival en el que gaudir d'una genial programació amb "estrenes internacionals de sèries, documentals sobre la cultura pop televisiva, sessions professionals, xerrades, convidats i xous d'humor", tal com expliquen ells mateixos.

Del 19 al 22 d'abril, Serielizados Fest es convertirà en una gran trobada per als amants de les sèries, que aquest any tindrà com a protagonistes a Tony Grisoni, guionista de la sèrie revelació del 2016 'The Young Pope', dirigida per Paolo Sorrentino. També hi haurà una tarda, la del dia 19 d'abril, dedicada a projeccions, xerrades i diverses activitats relacionades Twin Peaks; també han estat convidats Justin Webster i Enric Bach, creadors de 'Muerte en León' i Javier Olivares, creador de 'El Ministerio del Tiempo', entre els primers confirmats; l'obra de teatre 'El niño de la tele' i la cloenda del festival, amb un Late Show amb el millor dels humoristes estatals i locals sobre aquest apassionant món de les sèries.

A més, Serielizados Fest amplia aforament aquest any, i tindrà el Hall i l'Auditori del CCCB com a seu central, a més de la Filmoteca, la Fàbrica Moritz, la Sala Hiroshima, el Phenomena i l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Aviat es desvetllaran els convidats restants. Allà ens veiem!

Últimes notícies

    Publicitat