Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

S'han acabat els missatges de 140 caràcters a Twitter?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Primer van dir que Twitter permetria missatges sense límit. Després, que es podrien fer tuits de fins a 10.000 caràcters. Tot eren suposicions, però ara sembla que hi haurà un canvi important a la xarxa social de l'ocellet: Twitter deixarà de comptar enllaços i fotos en el límit de 140 caràcters, una decisió que suposa un canvi de pes, ja que els 140 caràcters per missatge era una de les condicions fins ara inamovibles de la companyia.

La xarxa social, que tot just ha celebrat 10 anys des de la seva fundació, sembla que ha pres la decisió de donar més llibertat els seus usuaris per escriure textos més llargs, o això és el que asseguren des de la multinacional de les comunicacions Bloomberg. Una font de Twitter, que ha preferit no dir el seu nom, ha assegurat que en les pròximes dues setmanes Twitter no comptarà els caràcters dels enllaços i fotos, el què suposarà que els missatges podran ser més llargs.

El CEO de Twitter, Jack Dorsey, ja va dir fa uns mesos que "la companyia estava buscant noves formes de treballar els missatges" i una de les primeres mesures seria aquesta. Sembla que a Twitter no ha fet molta gràcia que cada cop més gent escrigui els seus missatges en pàgines en blanc i després faci una foto de la pàgina per poder comunicar continguts molt més llargs. A més, la xarxa social cada cop està més oberta a explorar altres formes de comunicació, com retransmetre partits de la NFL de futbol americà o fer 'streaming' d'esdeveniments d'entreteniment i oci. Després que Instagram hagi permès vídeos més llargs de 15 segons, i dels nous 'likes' de Facebook (no m'agrada, m'emprenya, m'emociona, etc.), Twitter també podria sumar-se als canvis importants en els pròxims dies.

Últimes notícies

    Publicitat