Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Som cultura: descomptes de fins al 50% en més de 60 espectacles

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

La cultura és una de les eines fonamentals per construir una societat més justa, la benzina de la ment inquieta que fa de nosaltres ciutadans desperts i crítics. Parlem d'un bàlsam que guareix especialment en moments convulsos com els que vivim.

Per això, perquè tots som cultura, hem plantejat un escenari inèdit: una vintena llarga d'equipaments, festivals i promotors d'àmbits diferents s'han sumat a la iniciativa #SOScultura que es planteja amb l'objectiu d'esperonar-nos a consumir cultura, amb avidesa i determinació.

Sabem d'algunes veus d'alerta del sector davant una suposada davallada del consum cultural detectada als últims mesos. Per això volem capgirar la situació, omplir teatres, sales, museus, festivals. Trobareu descomptes exclusius per aquesta campanya que van del 15 al 50% per a més de 60 espectacles. A la pàgina de descomptes us indicarem en què consisteix cada promoció i quin és el sistema per aconseguir-la. Hi podeu accedir mitjançant el web:

www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/sos-cultura-descomptes-per-tornar-a-omplir-les-sales-platees-i-museus

Gràcies per participar al Gran Teatre del Liceu, Fundació Tàpies, L'Auditori, The Project, Sala Apolo, Sala Laut, Teatre Lliure, TNC, Tres per 3, Temporada Alta, Versus Teatre, Teatre Gaudí Barcelona, Palau de la Música Catalana, Mercat de les Flors, Porta4, La Pedrera, Cooncert, Festival Curt- Circuit, Teatre Akadèmia, Sold Out, Sidecar, Jamboree, La Seca, SAT!, Casa Batlló i Grup Balañá.

Tot seguit us oferim el manifest que acompanya la portada de Time Out número 479:

Sovint és més fàcil saber què ets si descartes allò que no ets. Què no és la cultura? No és ignorància, no és brutalitat, no és intransigència, no és indiferència. La cultura ens fa riure i ens encongeix el cor. Ens sacseja i ens emociona. Ens obre les portes d’altres mons i els ulls a la realitat. Ens fa més crítics, més ben informats, més oberts, més intel·ligents. Més lliures.

És per això que en els moments difícils és quan ens hi hem d’aferrar amb més força i il·lusió. I és per això que hem d’estimar i omplir cadascun dels nostres teatres, cines, equipaments musicals, festivals i museus: perquè cadascun d’ells és una part única i insubstituïble del nostre patrimoni. Perquè són el fruit i la llavor d’una societat més justa. Quan el món trontolla, deixem que la brúixola de l’art ens orienti i ens doni la inspiració que necessitem.

La cultura és la nostra vida i nosaltres, la gent de Barcelona, la defensarem.

Últimes notícies

    Publicitat