Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Twitter imita Snapchat i posarà adhesius a les fotografies

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Els canvis a Twitter cada cop són més nombrosos i rellevants. Fa unes setmanes explicàvem que la xarxa social de l'ocellet deixaria de comptar enllaços i fotos en el límit de 140 caràcters i ara Twitter, que fa poc va fer deu anys de vida, farà com Snapchat i incorporarà l'opció de posar adhesius a les fotos que es comparteixin a la xarxa social.

Snapchat és una de les xarxes socials més populars entre els joves: consisteix a enviar-se fotografies o vídeos amb una persona, amb la peculiaritat que aquestes només podran ser vistes d'un a deu segons. I Snapchat incorpora, entre les opcions d'edició de les fotos, la possibilitat d'incrustar-hi adhesius amb cares, símbols, elements i figures per fer la fotografia més divertida.

Doncs això és el que precisament ha incorporat Twitter: des del seu blog, la companyia de l'ocellet s'ha anunciat que en les pròximes setmanes les fotografies que es comparteixin podran editar-se amb Stickers, l'aplicació que permetrà posar adhesius a les fotos.

Hi haurà una biblioteca de centenars d'adhesius, accessoris, emojis i detallets per incrustar a les fotografies, expliquen des de Twitter. A més, si utilitzeu un determinat emoji o un adhesiu en concret, i cliqueu a sobre, Twitter us redirigirà cap a una pàgina on podreu veure com ha utilitzat la gent aquell adhesiu, i també les fotos on s'ha utilitzat. En pocs dies podrem veure com funciona!

Últimes notícies

    Publicitat