Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Volem semàfors 'gay friendly' també a Barcelona!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Diuen els crítics amb qui som d'esquerres que ens quedem sempre als gestos. Detalls per quedar bé. Accions populistes -com odio aquesta paraula!- per obtenir el reconeixement a curt termini de la ciutadania. Però la veritat és que hi ha decisions que costen molt poc i que són imprescindibles per la bona salut de la societat. Fomenten la diversitat i la igualtat, i més enllà de tendències polítiques, haurien de ser gairebé obligatòries per la perfecta convivència de tots i totes.

El World Pride 2017 de Madrid, a més de ser un esdeveniment massiu que transformarà la ciutat del 23 de juny al 2 de juliol, serà 'l'excusa' per fer que els semàfors de Madrid experimentin un necessari rentat de cara i mostrin, a més de les tradicionals parelles home-dona, d'altres homosexuals agafades de la mà. Dones amb dones i homes amb homes, com passa a la vida real!

El millor, però, serà que més enllà que l'acció sigui una picada d'ullet de Carmena al World Pride, les 288 noves llums a 72 encreuaments de la ciutat es quedaran de manera permanent a Madrid. Una mostra més del compromís de l'alcaldessa amb el col·lectiu LGTBI a través d'actes d'inclusió tremendament necessaris.

A Barcelona, ciutat turística de referència al Mediterrani per al col·lectiu gai, encara no tenim aquests semàfors, i avui, quan he llegit la notícia de Madrid, he sentit una certa enveja sana. M'ha omplert de satisfacció, tot i estar a més 600 quilòmetres de distància, i no he pogut evitar pensar que podríem copiar-ho a la nostra ciutat. Seria un petit-gran detall que a molts ens faria sentir-nos més orgullosos encara de la nostra ciutat!

Últimes notícies

    Publicitat