Els millors bars gais de Barcelona

Aquí trobaràs el millor ambient gai de la ciutat
La Federica
© Maria Dias La Federica
Advertising

L'escena gai a Barcelona és una de les més dinàmiques i atractives tant per als habitants de la ciutat com també per als milers de turistes que cada any visiten la ciutat per participar en esdeveniments tan importants com el Pride o el Circuit o qualsevol de les festes d'ambient que se celebren regularment. En aquest sentit, Barcelona compta amb una sèrie de bars on el bon ambient i la tolerància són la base per a estones de diversió i copes, també per a lesbianes. Aquí teniu recopilats els millors bars d'ambient de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: els clubs gais de referència a Barcelona.

 

Locals de nit, Bars

Átame

icon-location-pin Eixample

Sona Mónica Naranjo, Raphael i, de sobte, Madonna. És el que passa en aquest bar, que proposa tardes tranquil·les i nits molt més mogudes al ritme de la música més 'petarda' de tots els temps. Els dimarts hi ha una 'happy hour' de 19 a 22 h, i també els dimarts, els dijous i els diumenges, a mitjanit, sempre hi ha espectacle.

Restaurants, Mediterrània

La Federica

icon-location-pin El Poble-sec

Els Alberts van decidir fer-se seva La Federica, un dels bars emblemàtics del l'ambient barceloní. I quin són els Alberts? En Villaplana és dissenyador gràfic i en Macaya ve del món dels safaris —no m’ho invento! Amics dels amos de La Federica, quan es van assabentar que es traspassava no s’ho van pensar dos cops i van decidir que un local tan xulo no podia quedar en altres mans que les seves. I la veritat és que la col·lecció de mobles vintage dels seixanta que hereten els va com anell al dit...

Advertising
Bars i pubs

Botanic

icon-location-pin Eixample

Ocupa l'espai de l'antic Black Bull. El fet diferencial del Botànic i la seva gran aposta és un pati ple de vegetació que ocupa gran part de l'interior d'illa de l'Eixample. Una bona opció de bar per passar una bona estona envoltats de natura.

Bars i pubs, Bars

La Casa de la Pradera

icon-location-pin El Raval

De mica en mica, però en un lapse relativament curt, el carrer Carretes s'està convertint en un microclima de locals amb personalitat pròpia. Als alegres gitanos cantaires de l'Assamblea Evangèlica, el taperisme de barri del Makinavaja, l'opció més noctàmbula del Lempika i la fantàstica gastronomia del Bierzo de Las Fernández, hem de donar la benvinguda a La Casa de la Pradera, un bar que arriba per consolidar l'heterogènia moguda carretera i hi afegeix una bona dosi de frescor i entusiasme 'queer'...

Time Out diu
Advertising
Locals de nit, Clubs

Boys Bar BCN

icon-location-pin Eixample

Aquest local del carrer Urgell ha viscut diferents etapes fins arribar a l'actual. Primer, va ser un bar lèsbic anomenat Museum Girls. Després, va apostar per la música dels 80 i els 90 reencarnat en el Museum Retro. Des del mes de març del 2013, es diu Boys Bar, i és la nova seu d'un bar de copes que ja va existir al carrer Muntaner. El públic habitual són fans de Matinée i de festes com ara la Bitch.

Gingin Gay Bar
© Gingin Gay Bar
Gai i lèsbic

Gingin Gay Bar

icon-location-pin Esquerra de l’Eixample

Ja no cal viatjar a Brussel·les per a veure el 'twink' més viatger i eixerit de la història del còmic. El Gingin Gay Bar és un local dedicat íntegrament a Gingin, un reporter intrèpid i ben atractiu disposat a revolucionar el panorama LGBTI local. L’espai està tot decorat amb fotos d’aquest personatge en enquadraments clau de la ciutat i, a més d’acomplir les fantasies juvenils dels amants del còmic i dels jovenets més bufons, aquest bar situat just davant de l’Axel Hotel ofereix una selecció destacable de ginebres. Llamp de llamp de rellamp de contra-rellamp!

Advertising
Locals de nit, Bars

La Chapelle

icon-location-pin Eixample

Estret i petit, aquest bar de copes destaca per la seva decoració inspirada en temes religiosos. Per arribar al final, us haureu de refregar amb tots els clients que s'acumulen al costat de la barra intentant demanar una copa, de les més econòmiques de la zona.

Bars i pubs

Punto BCN

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

El cafè gai per excel·lencia a la tarda i el local ideal per a la primera copa a la nit. Els esports nacionals en aquest ampli local són el billar (al pis superior) i el mirar i ser vist, que es practica àmpliament a la barra.

Advertising