Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols cantar al Palau de la Música?

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El Palau de la Música celebrarà una jornada de portes obertes el 21 de juny, de 10 a 15 h, per celebrar el Dia de la Música. Dins del marc de la celebració, oferirà un taller gratuït de cant coral (11-12 h) que tindrà com a colofó una actuació a la Sala de Concerts de l'auditori modernista (12.15 h), entre les muses. Els encarregats d'impartir el taller seran Josep Vila i Casañas, director de l’Orfeó Català i del Cor de Cambra del Palau, i Esteve Nabona, director de l’Escola Coral i del Cor Jove de l’Orfeó Català. Per ser un dels 80 participants al taller, cal inscriure's al formulari que hi ha penjat al web del Palau.

L'any passat més de 5.000 persones van aprofitar la jornada de portes obertes per visitar l’edifici de Lluís Domènech i Montaner, Patrimoni de la Humanitat. La visita permetrà accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis); la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català, on hi ha la primera pedra del Palau; el Centre de Documentació de l’Orfeó Català, que custodia documents que es remunten al segle XII; i, per primer cop, a la Sala Lluís Millet i a la seva balconada, amb un jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals.

La jornada també permetrà escoltar en directe els cors de l’Orfeó Català, que actuaran a l’escenari de la Sala de Concerts, en formació completa i en petits grups, cada mitja hora. I el Bar del Foyer i el restaurant Mirador del Palau oferiran preus especials per a l'esmorzar, el vermut i el menú de migdia.

Últimes notícies

    Publicitat