Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de Barcelona que reobren amb cita prèvia

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

The VOS Shop
Foto: The VOS Shop

Botigues de Barcelona que reobren amb cita prèvia

En la fase 0 del desconfinament només es pot acudir als comerços amb cita prèvia. Demaneu hora en aquestes botigues!

Per Eugènia Sendra
Advertising

Un altre indici del retorn progressiu a l'activitat és el de les botigues que han començat a aixecar la persiana, ara bé, ho han fet a poc a poc i amb molta prudència. Aquests dies només atendran la clientela amb cita prèvia i aprofitaran per posar-hi ordre i pensar noves formes d'endreçar l'espai i els productes, per a la seguretat de clients i botiguers, i per fer entrega de les compres realitzades en temps de confinament a través de la botiga online. A partir de l'11 de maig, si finalment Barcelona entra a la fase 1 del desconfinament, podríem celebrar l'obertura d'altres comerços que venen al detall i que esperen la nostra visita amb ganes!

NO T'HO PERDIS: les botigues més boniques de Barcelona

Ivori
Foto: Ivori

Ivori

Botigues Boutiques Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

La botiga de Carola Alexandre torna a apujar la persiana, però amb cita prèvia. Contacteu-hi a través d'Instagram perquè us pugui atendre i ensenyar les novetats de primavera-estiu.

OnLand
Foto: OnLand

OnLand

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Michele Gilli i Elena Castaudi han tornat a la feina i treballen a porta tancada per posar en marxa OnLand, i ampliar el catàleg de la seva web. Si demaneu cita per telèfon, us atendran a la botiga de Princesa.

Advertising
Ika
Foto: Ika

Ika

Botigues Barcelona

Teixits i patrons sofisticats de la mà de Dominika Niczyporuk, l'ànima d'IKA. Durant aquesta setmana, atendrà a la botiga només amb cita prèvia (contacteu-hi a través de correu i whatsapp).

Petit gegant
©Maria Dias

Petit Gegant

Botigues

Si necessiteu mascareta per a la canalla o renovar l'armari pensant en el bon temps, apropeu-vos a la botiga de Sant Antoni. Estan obertes però només us atendran amb cita prèvia.

Advertising
Gidloof
Carla Tramullas

Gidlööf

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Primera setmana de persiana amunt amb horari reduït a la botiga de mobiliari i disseny nòrdic vintage i contemporani; per visitar-los, heu de concertar cita a través de telèfon.

Advertising
AIXÒ
Foto: Maria Dias

AIXÒ

Botigues Decoració Gràcia

A poc a poc torna l'activitat a la botiga de Gràcia; estan posant a punt l'espai i si demaneu cita prèvia podreu passar a buscar les comandes realitzades durant el confinament.

Vintage Room
©Maria Dias

Boomerang

Botigues Decoració Gràcia

Aquesta setmana reobren però només accepten visites amb cita prèvia (contacte telefònic, per correu i via Instagram) i atenció, perquè tornen a la càrrega amb nom nou! L'interior no canvia: mobles originals dels 50 als 70.

Advertising
Grey Street
© Maria Dias

Grey Street

Botigues El Raval

També anuncien que estan gairebé oberts la família de Grey Street. Si voleu visitar-los abans de l'11 de maig, demaneu cita prèvia (via Instagram o per correu).

Chandal
© Chandal

Chandal

Botigues Electrònica Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Ja podeu passar per la botiga del Born a recollir els vostres encàrrecs, o a saludar i regalar-vos algun dels seus objectes de decoració, accessoris i o ginys fotogràfics. Això sí, heu de demanar cita prèvia (via Instagram, mail o telèfon). 

Advertising

Casanova Foto

Botigues Barcelona

La casa de la fotografia reobre amb horari reduït (d'11 a 18 h) i amb cita prèvia. Podeu concertar-la a través de la seva web.

La Llama
© Maria Dias

La Llama

Botigues Barcelona

Reobre la llibreria de Sant Antoni i pots anar-hi a recollir encàrrecs o a fer una visita, en franges de 10 minuts i amb cita prèvia. Demana-la a través de l'espai que han habilitat al seu web.

Advertising

Les Topettes

Botigues El Raval

La perfumeria i saboneria del Raval torna a obrir, però per visitar-la demaneu cita prèvia a través del correu.

Stendhal
Foto: Stendhal

Stendhal

Botigues Art, artesanies i aficions El Raval

La galeria Stendhal, dedicada a art, disseny i artesania, obre portes però per visitar-la aquesta setmana heu de demanar cita prèvia.

Advertising
Nuovum Elisabets
Foto: Nuovum

Nuovum

Botigues Barcelona

Nuovum ha reobert la botiga més nova, a Elisabets, però per visitar-la, abans heu de concertar cita prèvia (via telefònica o Instagram). 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising