Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les botigues més boniques de Barcelona

Les botigues més boniques de Barcelona

Espais que captiven per la seva selecció, però també per l'interiorisme

Advertising
Santa Eulalia
© Maria Dias

Les botigues més boniques? Depèn de molts factors: de què s’hi ven –roba, mobles, regals–, però també és important qui i com ho ven i l’espai. Si ens fixem en les arquitectures i el seu interiorisme, en allò que ens fan sentir quan hi som, aquestes són algunes de les més interessants del panorama.

NO T'HO PERDIS: per estar al corrent de noves obertures, de les gangues i tendències que es porten.

Maria Dias
Botigues, Dissenyador

Santa Eulalia

icon-location-pin Eixample

Què és. Referent de la moda de luxe a Barcelona, després de quatre generacions dedicades a l'alta costura, la sastreria feta a mida i el prêt-à-porter. Treballen amb grans marques i continua actiu el taller de sastreria i camises per als que volen el fet a mida

Per què hi heu d'anar. Per les firmes amb què treballen (Lanvin, Balenciaga, Céline, Michael Kors, Neil Barret i Rodarte), i també per l'espai, amb emprovadors individuals, i tot decorat amb mobles i fotografies que evoquen els 176 anys d'història de la casa.

Botigues

The Outpost

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Què és. Noves tendències per a l'home contemporani, en aquella línia que separa els clàssics de l'avantguarda. Això és The Outpost.

Per què hi heu d'anar. A més de la selecció impecable i original (Maison Martin Margiela, Neil Barret, Maquedano), treballen molt bé l'aparadorisme; rara vegada no t'atures a veure quina una proposen ara.

Advertising
Nuovum
©Maria Dias
Botigues, Dissenyador

Nuovum

icon-location-pin El Raval

Què és. Una botiga (amb dues seus) des d'on aposten pel disseny i els creadors locals. No només saben triar bé sinó que també són curosos a l'hora d'exposar el que venen en un original –i gens efímer– moble amb forma de rusc.

Per què hi heu d'anar. Per retrobar-vos amb les peces de Sargadelos, per flipar amb els mòbils de Volta, les escultures d'Objetos decortivos i les bosses de Fahrenheit, entre molts d'altres.

Sivasdescalzo
© Sergio López
Botigues

Sivasdescalzo

icon-location-pin Barcelona

Què és. Sivasdescalzo és un temple de les vambes; hi ha els models convencionals de firmes com Adidas, Nike, New Balance, Puma, Le Coq Sportif, Alexander McQueen i Miharayasuhiro, i també edicions limitades.

Per què hi heu d'anar. Dues plantes reformades així i consagrades a l'univers 'sneaker' es fa visitar... La botiga és obra de l'estudi d'Antoni Pallejà. 

Advertising
Masscob
© Masscob
Botigues

Masscob

icon-location-pin Barcelona

Què és. Masscob, de la unió de Marga Massanet i Jacobo Cobián, és una marca gallega que posa l'ull en els colors i els teixits naturals, els volums i el patronatge.

Per què hi heu d'anar. Per comprar en un espai bellíssim, sense soroll una roba ídem que cau al cos de forma impecable (estudien molt els abrics, per exemple).

Flowers by Bornay
© Maria Dias
Botigues

Flowers by Bornay

icon-location-pin Barcelona

Què és. Les creacions de Bornay són oníriques, exquisides i molt eclèctiques (tacades o no d'esprai). Les originals creacions es venen al detall en aquest històric espai.

Per què hi heu d'anar. Joan Xapellí i el seu equip van tenir l'encert de recuperar l'antic hivernacle de Sants, un espai fotogènic que segueix consagrat al verd.

 

Advertising
Cortana
©Cortana
Botigues, Vestits de núvia

Cortana

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Què és. Cortana, la firma de Rosa Esteve, és sinònim de romanticisme, versatilitat, i bellesa atemporal; de vestir la dona amb matèries nobles.

Per què hi heu d'anar. Heu baixat mai a un soterrani de l'Eixample? Potser sí, però no n'hi ha de tan blancs ni suggeridors com aquest.

Bon vent
© Maria Dias
Botigues, Boutiques

Bon Vent

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Què és. El Mediterrani fet botiga, i és que cada racó d'aquest establiment és un cant d'amor i homenatge al mar.

Què hi trobareu. En col·laboració amb petites firmes locals i internacionals, a Bon Vent trobareu roba, joies, decoració, parament per a la llar embellit pel pas del temps i jocs.

Advertising
Botigues, Jocs i joguines

Casa Anita

icon-location-pin Vila de Gràcia

Què és. Una llibreria i, com la majoria de llibreries, té un encant especial... a més, Casa Anita té el valor afegit que és l'espai iniciar els més petits en la lectura.

Per què hi heu d'anar. Tenen bon ull a l'hora de triar i aposten per l'àlbum il·lustrat. Segur els lectors més avançats també trobaran un títol que els agradi, sobretot perquè l'entorn hi convida.

Advertising