Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de barrets de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

[eliurpi]
©Eli Urpí

Botigues de barrets de Barcelona

Els llocs on trobar capells, gorres i altres adorns per guarnir el cap

Per Eugènia Sendra
Advertising

El barret pren protagonisme a l'estiu i l'hivern, però i què passa amb l'entretemps? Tant si busqueu un clàssic com una peça més contemporània o una creació feta a mida per a una data especial, rastregeu aquestes botigues; hi trobareu assessorament, fantasia i un complement que es resisteix a caure en l'oblit.

Sombrería Obach
©Scott Chasserot

Sombrerería Obach

Botigues Barrets El Gòtic

El 1927 Josep Obach va agafar una botiga de capells de senyora i la va convertir en una d'articles exclusius per a home. El ritual era el següent: quan entrava el client se li oferia una cadira i es posava el cendrer damunt del taulell. Fumant amb tranquil·litat, l'havà durava al voltant d'una hora i després dels 60 minuts l'home havia comprat un parell de barrets. Els més clàssics, en els mateixos mobles, hi trobaran Borsalino, Steson, Mayser i els panamàs. Les dones també podran remenar i sortir amb un capell...

Sombrereria Mil
©Scott Chasserot

Sombrereria Mil

Botigues Barrets El Gòtic

Impossible no fixar-se en els aparadors d'aquesta botiga centenària, que des de 1917 ha vestit els caps de tota classe de gent de la ciutat. S'hi exhibeix amb gràcia i encant el que trobareu a dins: panamàs, barrets cinematogràfics i d'època, minitoquilles de cerimònia, gorres... Una oferta tan extensa pel que fa a marques i preus que, de nou, serà impossible sortir sense el vostre barret ideal.

Advertising

[eliurpí]

Botigues Barrets El Gòtic

Eli Urpí va estudiar disseny gràfic i pintava i esculpia vestits, va començar fent lligadures i aviat la van atraure els barrets. A més d'una bonica selecció de capells artesanals i diademes florals fetes amb sedes, a la càlida botiga del Gòtic us sorprendran les col·leccions de roba, peces fetes a partir de teles antigues.

Les Catherinettes
©Maria Dias

Les Catherinettes

Botigues Barrets Gràcia

Les Catherinettes és la botiga taller d’adorns de cap, barrets i accessoris de Gema Galdón ha obert Gràcia, que va aprendre l'ofici de capeller fel seu avi Ginés. Tradició, tècnica i una paciència infinita aplicada a ràfies, seda, feltres, flors, plomes i cinta de passamaneria. Sota la marca Parfait Amour, la Gema també dissenya boniques coronetes de núvia, amb filferro folrat de cotó o seda. A Les Catherinettes, però, també hi ha firmes artesanes com els paraigües Pasotti, els barrets Lagomarsino o els perfums de Ramon Monegal.

Advertising

Rius de Forns

Botigues Barrets Dreta de l'Eixample

Quan entreu a Rius de Forns us semblarà que el temps va parar-se als 70. S'hi respira elegància clàssica i hi orfereixen un tracte a la clientela que ja no es troba. Proper, amable, diligent. El mètode de la senyora Rius i els materials bàsics continuen sent els mateixos: palla per a l'estiu i feltre per a l'hivern. Amb gairebé totes les variacions possibles: ala ampla o estreta, simple o doble, copa alta o baixa amb forma quadrada, amb tot tipus d'ornaments. Passeu per Rius de Forns i descobriu l'antic ofici de modista de barrets.

Chapó Bulevard

Botigues Barrets Eixample

Asun Llàcer acumula una llarga experiència en el món de la barreteria i els complements. Des de Chapó Bulevard proposa una selecció que va dels clàssics Panamà a les marques Stetson i Bailey; també s'hi troben les gorres de la centenària City Sport, els barrets d'ala ampla de Bronte, les peces elegantíssimes de la italiana Tesi i la col·lecció de Chapó, produïda pels veterans Costa y Soler.

Advertising
Zaoum
©Zaoum

Zaoum

Botigues Decoració Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Per trobar mobles, làmpades, bijuteria i altres objectes especials que daten de principis de segle a mitjans dels anys 50 visiteu Zaoum, on reinvindiquen la capacitat dels objectes antics per seguir inspirant les creacions contemporànies. Hi trobareu complements que són com joies, com els barrets amb els quals han decorat l'aparador de la botiga coincidint amb la Passejada amb Barret.

Hatquarters
©Hatquarters

Hatquarters

Botigues Barrets Eixample

El 2006 va obrir portes Hatquarters, la botiga de barrets d'estètica urbana que treballa amb marques independents, d'edició limitada, i petites producciones realitzades a Barcelona. Destaquen la marca de gorres Modig Bror; les angleses Guapa Peaks, amb viseres de bambú i teixits premium; i clàssics com Goorin. També tenen la seva pròpia col·lecció de barrets, fets amb feltres i llanes a l'hivern, i palla a l'estiu.

Advertising
Laser Bcn
©Laser Bcn

Laser

Botigues El Raval

Laser va començar com una marca de samarretes de les que agraden els amics, i a base d'encàrrecs i del boca-orella el catàleg es va anar ampliant. Des del taller-botiga del Raval, transforma els símbols de la cultura local en inspiracions per a dessuadores, gorres, impermeables i taules de skate.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising