Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ola de calor
Foto: shutterstockOla de calor

7 idees originals per refrescar-se a Barcelona

Orxata, ombres, museus i un munt d'idees i llocs per passar menys calor i gaudir molt més

Eugènia Güell
Escrit per
Erica Aspas
i
Eugènia Güell
Publicitat

Tenim a sobre una onada de calor. Res d'una onada d'aigua freda que voldríem tots. Posem bona cara al mal temps, que diuen, i a l'onada de calor, idees refrescants. Aquí ve la guia que tothom compartirà avui, però convertida en idees originals a l'estil Time Out!

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer l'agost a Barcelona

Beu aigua (i orxata i gelats...)
Foto: Eugènia Güell

Beu aigua (i orxata i gelats...)

Esperem que l'onada de calor us agafi ben hidratat i ben fresc, entre glops d'aigua i bona xufa. A Barcelona pots aconseguir un got d'orxata pràcticament a tot arreu, però hi ha orxateries que fa anys que ens fan més frescos els estius barcelonins.

A més, a Barcelona pots trobar els millors gelats en totes les seves variants: artesans, italians, d'autor, singulars, japonesos... i si teniu ganes d'innovar, aquest és el moment perfecte per tastar el gelat amb gust de Barcelona.

Tocats del barret
Foto: Laser

Tocats del barret

Aquests dies són l'excusa per lluir un barret amb l'elegància i la convicció que es mereix. Cada persona té el seu preferit: pameles, boines, 'fedores', 'canotiers'..., i tant si busqueu un clàssic com una peça més moderna, a Barcelona segur que la trobareu! La ciutat és plena de botigues de barrets, on trobareu assessorament, fantasia i un complement que es resisteix a caure a l'oblit.

Publicitat
Sales fresquetes i molt inspiradores
Eva Carasol

Sales fresquetes i molt inspiradores

De fet, heu pensat a visitar un museu? Solen ser llocs (plens de coses interessants i) amb aire condicionat. Tenim les millors exposicions per a tots els gustos: aeronàutica, disseny, reflexions sobre les espècies, instal·lacions, artesania, realisme, art contemporani, joies i fotografia, que acostumen a ser les més lleugeres. I si no, podeu fer una volta per les més curioses.

L'alternativa és cinèfila: més d'una vegada a ple estiu has hagut d'agafar un jersei per anar al cine, i és que és un bon moment per posar-se al dia amb les estrenes.

Menja lleuger sense renunciar al sabor
Sushi B

Menja lleuger sense renunciar al sabor

Digues no als arrebossats, a les salses i als fregits: pots fer l'amanida de pasta o d'arròs de tota la vida, però també pots ser més original. Aquest és el moment de poké, sushi, ostres, cebiche, guacamole, tàrtar i un bon vermut. Tenim els millors restaurants de menjar fresc a Barcelona, sense fogons, ni brases ni forns.

Publicitat
Posa't en remull
Foto: Leticia Rodríguez

Posa't en remull

Evitar la platja de Barcelona és probablement una de les coses més barcelonines que hi ha. No tothom té amics amb piscina, però tenim una ciutat amb piscines, que també està bé. Us hem fet una llista amb les platges a prop de Barcelona, però si teniu ganes d'escapar-vos de la calor asfixiant de la ciutat per anar-vos-en a la calor igual d'asfixiant de la Costa Brava o de Tarragona, no us perdeu les millors platges i els millors gorgs de Catalunya.

Per fer postureig sense abandonar la ciutat, pots posar el despertador ben aviat i fer pàdel surf a primera hora del matí per postejar: Bon dia, Barcelona!

Ombres per esquivar la calor
Time Out Barcelona

Ombres per esquivar la calor

És la solució ancestral, l'opció per als que no tenen aire condicionat i busquen refugi a les terrasses, els gelats i els ventalls: sortir al carrer i buscar l'ombra per alleugerir la calor. Hem escollit onze espais protegits per ombres sota les quals us sentireu com si estiguéssiu a les portes del paradís. D'acord, hem exagerat, però almenys estareu una mica més fresquets.

Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat