Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de cerveses

Botigues de cerveses

Si us agraden les cerveses de qualitat, artesanes, d'importació i gaudir-les a casa, aquestes són les botigues més importants de Barcelona

Rosses i Torrades
Rosses i Torrades
Per Montse Virgili |
Advertising

En aquests locals hi trobareu tantes referències –de casa nostra i de fora– que us faltaran excuses per tastar-les totes. I si sou fanàtics de les birres artesanes o si fins i tot us atreviu a fabricar-la a casa, en aquestes botigues us donaran els consells i materials que necessiteu. La bona cervesa mai va passar de moda i aquí s'encarreguen de cuidar-la.

Botigues, Vins i licors

Rosses i Torrades

icon-location-pin Eixample

Hi trobareu cerveses artesanes catalanes i de nacionalitats que no podríeu haver imaginat. També venen equips per fer-ne a casa.

Botigues, Botigues gurmet

Voramar

icon-location-pin La Barceloneta

En aquest celler de la Barceloneta són uns fanàtics de la cervesa, per això a la nevera trobareu delícies per endur-vos a la platja. Pregunteu pel Roger.

Advertising
Botigues, Botigues gurmet

Family Beer

icon-location-pin Gràcia

Si us agrada cuinar, per què no us atreviu a elaborar cervesa? És molt fàcil, i al Peio i la Sílvia els encanta explicar-ho. A més, podreu comprar ingredients per donar gustos especials a la vostra cervesa.

Bars i pubs, Cerveseria

L'Espumossa

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

L'Espumossa és un bar, però com a botiga té tantes referències que és l'enveja de totes les veïnes. No us desespereu, la vida és molt llarga.

Advertising
Restaurants

The Beer Shop

icon-location-pin Sant Gervasi - Galvany

Sembla que a Sant Gervasi han de ser més de vi, però quan s'afeccionen amb la cervesa no es tiren enrere. Us munten tastos a mida. N'aprendreu molt.

2D2Dspuma

icon-location-pin Sant Andreu

Cerveseria, botiga i distribuïdora. És difícil que els demaneu una cervesa que no tinguin. Potser en tenen dos dits, però els sobren mans.

Advertising
Botigues, Botigues gurmet

Beer Corner

icon-location-pin Sant Gervasi - Galvany

En un dels mercats municipals amb més delicatessen per metre quadrat de Barcelona, no hi podia faltar una parada de birra artesana.

Restaurants

The Beer Store

icon-location-pin Sagrada Família

Tastos, equips d'elaboració, una bona llista de cerveses nacionals i també d'importació. Fins i tot, tenen un espai reservat per al col·leccionisme!

Advertising