Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de cerveses

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Rosses i Torrades
Rosses i Torrades

Botigues de cerveses

Si us agraden les cerveses de qualitat, artesanes, d'importació i gaudir-les a casa, aquestes són les botigues més importants de Barcelona

Per Montse Virgili
Advertising

En aquests locals hi trobareu tantes referències –de casa nostra i de fora– que us faltaran excuses per tastar-les totes. I si sou fanàtics de les birres artesanes o si fins i tot us atreviu a fabricar-la a casa, en aquestes botigues us donaran els consells i materials que necessiteu. La bona cervesa mai va passar de moda i aquí s'encarreguen de cuidar-la.

Rosses i Torrades

Botigues Botiga especialitzada en menjar i begudes Eixample

Hi trobareu cerveses artesanes catalanes i de nacionalitats que no podríeu haver imaginat. També venen equips per fer-ne a casa.

Voramar

Botigues Botigues gurmet La Barceloneta

En aquest celler de la Barceloneta són uns fanàtics de la cervesa, per això a la nevera trobareu delícies per endur-vos a la platja. Pregunteu pel Roger.

Advertising

Family Beer

Botigues Botigues gurmet Gràcia

Si us agrada cuinar, per què no us atreviu a elaborar cervesa? És molt fàcil, i al Peio i la Sílvia els encanta explicar-ho. A més, podreu comprar ingredients per donar gustos especials a la vostra cervesa.

L'Espumossa

Bars i pubs Cerveseria L'Antiga Esquerra de l'Eixample

L'Espumossa és un bar, però com a botiga té tantes referències que és l'enveja de totes les veïnes. No us desespereu, la vida és molt llarga.

Advertising

The Beer Shop

Restaurants Sant Gervasi - Galvany

Sembla que a Sant Gervasi han de ser més de vi, però quan s'afeccionen amb la cervesa no es tiren enrere. Us munten tastos a mida. N'aprendreu molt.

2D2Dspuma

Música Sant Andreu

Cerveseria, botiga i distribuïdora. És difícil que els demaneu una cervesa que no tinguin. Potser en tenen dos dits, però els sobren mans.

Advertising

Beer Corner

Botigues Botigues gurmet Sant Gervasi - Galvany

En un dels mercats municipals amb més delicatessen per metre quadrat de Barcelona, no hi podia faltar una parada de birra artesana.

The Beer Store

Restaurants Sagrada Família

Tastos, equips d'elaboració, una bona llista de cerveses nacionals i també d'importació. Fins i tot, tenen un espai reservat per al col·leccionisme!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising