Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de disfresses a Barcelona

Botigues de disfresses a Barcelona

Els establiments on podreu comprar complements, perruques i vestits per ser els reis i les reines de les festes de disfresses

Menkes
1/3
©Scott ChasserotMenkes
Arlequí Màscares
2/3
© Maria DiasArlequí Màscares
Atucom
3/3
Atucom
Advertising

Hi ha qui té un bagul amb roba heretada a casa que s'obre sovint per jugar a disfressar-se, i hi ha qui passa de la festa de la disbauxa i no es posa ni un bigotet per fer la irreverència. Si sou dels primers, aquests són temples a visitar per abillar-se per celebrar Halloween, Carnaval i qualsevol altra festa esbojarrada. Hi trobareu disfresses, de compra o lloguer, i tots els accessoris que imagineu per ser la persona, cosa o animal que sempre heu somiat.

No t'ho perdis: les botigues més maques de la ciutat són aquestes!

Menkes
©Scott Chasserot
Botigues, Disfresses

Menkes

icon-location-pin Eixample

Què és? És una de les botigues més complertes i veteranes en qüestió de disfresses. En venen i lloguen, i tenen un bon repertori d'accessoris.

Què hi trobareu? Des del personatge més impensable i rebuscat del repertori popular als clàssics (superherois, princeses, estrelles del rock, cuiners...). Treballen amb marques de referència de l'univers disfressa, no en sortireu amb les mans buides.

Botigues, Disfresses

Atucom

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Què és? Celebren sis anys com a Atucom –però conserven l'esperit de l'històric Atuendo– i tenen disfresses de venda (a partir de 30 euros) i lloguer (des de 65 €).

Què hi trobareu? Molta gent torna a ells pel repertori de màscares de silicona. Les d'animals triomfen pel seu hiperrealisme.

Advertising
Arlequí Màscares
©Maria Dias
Botigues

Arlequí Màscares

icon-location-pin Barcelona

Què és? La tradició catalana del paper cartró (gegants, capgrossos, titelles, cavalls de joguina, figures del bestiari com els dracs i altres patums) és l’essència d’aquest negoci que treballa la màscara.

Què hi trobareu? Des de màscares de paper cartró sense esmaltar (a partir de 12 euros) fins a peces més elaborades com les que desfilen al Carnaval de Venècia. L'opció més econòmica, una mitja màscara de metall molt sensual (20 €).

La Bolsera
Frederic Camallonga
Botigues, Regals i souvenirs

La Bolsera

icon-location-pin El Raval

Què és? A La Bolsera els kits de festa conviuen amb les bosses i els materials d'embalatge i els productes de decoració i manualitats.

Què hi trobareu? Per cites com Carnaval (i també Halloween) cal anar-hi si busqueu perruques, barrets, anifaços... Els caps d'animals faran les delícies dels que opten per cobrir-se el rostre per Carnaval.

Advertising
Botigues, Regals i souvenirs

El Carnaval

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Què és? És una altra de les botigues on els accessoris i decoració de festa són protagonistes.

Què hi trobareu? Confetti, garlandes, globus, complements per guarnir la taula i els bàsics per gaudir del Carnaval, d'aquí el seu nom.

Servei Estació
©Escaparatinova
Botigues, Decoració

Servei Estació

icon-location-pin Eixample

Què és? Tot i que és una botiga de material i construcció –on trobar el recanvi per a l'aixeta, un llum, etc– tenen tot allò imaginable per fer-vos una disfressa de zero i amb les manetes.

Què hi trobareu? Teixits de construcció, formes de porexpan, cola, cordills i altres materials inspiradors per als fans del 'diy'.

Advertising
El Ingenio
©Time Out Barcelona
Botigues

El Ingenio

icon-location-pin Ciutat Vella

Què és? Perquè han reobert fa poc i és una botiga de tota la vida, amb productes relacionats amb el joc i l'espectacle. En el seu tallers'hi fabriquen gegants i capgrossos.

Què hi trobareu? A més dels gegants i capgrossos que es construeixen i s'enllesteixen al taller del carrer Rauric, tenen articles de broma, petits complements per als enjogassats i devots del Rei Carnestoltes.

La Llama
© Maria Dias
Botigues

La Llama

icon-location-pin Barcelona

Què és? Primera botiga especialitzada en humor, potser a escala mundial, perquè s'apropen a la disciplina de forma transversal.

Què hi trobareu? Sobretot llibres i revistes, però també tenen una petita selecció d'articles de broma. Els destacats: les màscares de goril·la en honor a les Guerrilla Girls i el cap de cavall...

 

Advertising