Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les botigues més noves de Barcelona
Espai Abacus
Foto: Abacus

Les botigues més noves de Barcelona

Nous negocis de Barcelona on comprar roba, decoració, art i fins i tot aliments

Advertising

Marques globals que s'expandeixen i aterren a Barcelona; projectes petits, d'autor, que trien la ciutat per establir-se; marques locals, que aposten per la producció local i reinventen els bàsics. Celebrem les obertures d'establiments on fer-nos amb moda, decoració, roba per a la llar, estris de cuina i altres.

NO T'HO PERDIS: les botigues més boniques de la Barcelona.

 

Brunells
Foto: Maria Dias

Brunells

Botigues Pastisseries Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El tancament de la Brunells va ser un cop dur: una pastisseria del 1852, farcida d’identitat comestible barcelonina: sares, croissant de llard, encenalls de Sant Josep… Especialistes d’alta volada –entre ells la Pastisseria Canal i El Magnífico– l’han reoberta fent-li un lífting i mantenint la línia artesana de la casa amb recursos del segle XXI. Del seu forn-habitació gegantí de tres per sis (calen quinze dies per escalfar-lo!) en surt el pa dels entrepans.

The Avant Primitiu
Foto: Maria Dias

Primitiu

Botigues Barcelona

Primitiu és la versió expandida del que abans integrava la rebotiga de The Avant, una selecció d'objectes del món que la dissenyadora Silvia Garcia Presas recopilava durant els seus viatges pel món. Ara el projecte té entitat pròpia i reuneix peces d'artesania per vestir la llar del Brasil, l'Iran, el Marroc, el Perú i França.

Advertising
Ona Llibres
Foto: Pepe Encinas

Ona Llibres

Botigues Llibreries Dreta de l'Eixample

Ona Llibres reobre amb el llegat de la històrica llibreria de la Gran Via, però amb l'ambició de ser un espai de culte per a les lletres i les arts. 1.000 m² de passió pel llibre en català (original i traduït). Plena d’obres d’art, en destaca l’apartat dedicat al llibre d’artista i la Bookeria, amb exemplars de segona mà disponibles per a consulta. 

Interior de Casa Seat
Foto: Casa Seat

Casa Seat

Què fer Gràcia

On el Passeig de Gràcia i la Diagonal es troben, al costat dels Jardinets de Gràcia, obre al públic Casa Seat, un gran i espaterrant edifici nascut de la unió dels talents de l'arquitecte Carlos Ferrater i el dissenyador Lázaro Rosa Violan. Un nou espai que és la seu de la marca –on els seus professionals treballen– i un expositor dels models que tenen a la venda i també de prototips. Casa Seat també té un vincle important amb la cultura, ja que acollirà actuacions de tota mena (concerts, exposicions, live painting...) i gratuïtes i també li dedicarà un espai al 'networking'.

Advertising
The Avant
Foto: Maria Dias

The Avant

Botigues Esquerra de l’Eixample

The Avant va néixer el 2003 com a marca de bàsics atemporals de qualitat i posteriorment la dissenyadora Silvia Garcia Presas obriria la botiga del carrer d'Enric Granados. La marca s'ha anat consolidant i apropant a nous públics mantenint l'essència. Ara estrenen localització i espai, una botiga més gran on despleguen les diferents col·leccions de The Avant –els protagonistes són el punt, les sedes i el denim– i es respiren les influències creatives de la dissenyadora, apassionada dels viatges i del Marroc.

Àmbit Barcelona
Foto: Àmbit Barcelona

Àmbit Barcelona

Botigues Decoració

Àmbit Barcelona és una botiga de mobles amb gairebé tres dècades d'història i ara sumen fins a 300 metres per a la venda i exposició al carrer Aragó. Són interioristes i l'espai físic de venda els permet assessorar els clients; treballen amb firmes nacionals com Treku, Joquer, Mobles 114 i Stua, entre d'altres.

Advertising
Studio Lantomo
Foto: Lantomo

Studio Lantomo

Art Dibuix Sant Antoni

Antonella Montes és arquitecta de formació, des de 2010 es dedica sobretot al dibuix i fa retrats realistes amb tocs onírics i fons minimalistes que traspuen el gust per la cultura oriental. L'estudi que ha obert a peu de carrer, diàfan i lluminós, fa olor de nou; Lantomo és el seu espai de treball i també una petita finestra per al contacte directe amb l'artista, en un futur podria acollir petites exposicions.

Plataforma turística Vueltia
Foto: Vueltia

Vueltia

L'eslògan 'El viatge comença a casa' que el Jordi i la Sara van escollir per a Vueltia va ser molt encertat. Des del 2019 treballen en aquesta plataforma de venda d'activitats turístiques –escollides tot buscant la diferència i un públic jove– després de tenir d'una experiència poc fiable a Mèxic. El virus no ha aturat el llançament. "Estàvem tots a casa però Google anava indexant la pàgina i posicionant-la", explica en Jordi. Ja tenen reserves, sobretot de turisme estatal.

Advertising
Espai Abacus
Foto: Abacus

Espai Abacus Enric Granados

Botigues Llibreries Eixample

Espai de visita obligada per als amants de la papereria, els treballs manuals, els jocs i les joguines, el material d'oficina i els petits regals, a inici de curs o quan s'apropen dates assenyalades. Es diu Espai Abacus i és l'evolució de la botiga de Còrsega: ha canviat l'accés i la distribució, l'espai és lluminós i lúdic, i els productes es presenten de forma més inspiradora. 

Angle
Foto: Maria Dias

Angle Store

Botigues Barcelona

Buscar una proporció harmoniosa entre els edificis i els habitants va ser una obsessió per a Le Corbusier, entre d'altres, qui va desenvolupar un estudi sobre l'escala humana. Seria possible aplicar la metodologia de 'Le Modulor' al disseny de roba? Així ho va creure l'arquitecta Claudia Roca quan va crear una línia de moda pròpia per completar l'oferta d'Angle, la seva botiga multimarca. Amb la seva roba us podreu construir un armari modular, amb peces combinables entre si i de llarg recorregut. Us les podeu emprovar al nou espai del Born –han pres el relleu de La Tercera– on també llueix una selecció d'accessoris.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising