Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues per comprar vestits de núvia a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Barea
Foto: Barea

Botigues per comprar vestits de núvia a Barcelona

Marques i creadors fer-se amb el vestit i els complements per a tota boda

Advertising

El ventall d'indumentària per a núvies és gairebé infinit: en tons naturals, com el de l'àvia, avantguardista o romàntic, de la mà grans firmes del sector nupcial o de marques i dissenyadors que aposten pel fet a mida. No desestimeu cap vestit, encara que no porti l'etiqueta 'núvia': hi ha moltes botigues on podeu abillar-vos per al dia de l'enllaç.

NO T'HO PERDIS: els millors accessoris per al 'look' de festa.

Teresa Helbig

Botigues Esquerra de l’Eixample

Bohemis, romàntics, 'vintage', cinematogràfic, lleugers i transgressors. Així s'autodefineixen les creacions nupcials de Teresa Helbig, un dels noms de referència de la moda a casa nostra. L'aposta pels teixits, l'artesania i els petits detalls que fan el vestit únic i detern defineixen l'estil Helbig.

Yolancris
Foto: Yolancris

Yolancris

Botigues Vestits de núvia Barcelona

El 2005 naixia la firma Yolancris, de la idea de dues germanes de revolucionar l'univers de la núvia i la costura amb peces que destaquen per la minuciositat i la qualitat del fet a mà. Aquest procedir els ha dut a desfilar a la setmana d'Alta Costura de París, on han exhibit les seves creacions singulars, eclèctiques i teatrals.

Advertising
Otaduy
©Ana Madrid

Otaduy

Botigues Vestits de núvia Gràcia

Núvies indie, a la recerca d'un vestit diferent, artesanal, fet a Barcelona: el vostre lloc és Otaduy. Tot va començar amb el vestit d'una amiga rockera, i la primera col·lecció feta al taller de casa, i ara la firma té botiga pròpia a Gràcia. Otaduy recorre a guipurs, per a les bodes romàntiques, campestres, i a teixits més lleugers i escots a l’esquena per a la ciutat. Però Otaduy és, sobretot, 'true love': vestits per tornar a l’origen i celebrar la festa de l’amor sense artifici ni disfressa.

Marta Martí
Foto: Maria Dias

Marta Martí

Botigues Barcelona

L'àvia era modista, l’avi treballava amb teixits. A la Marta Martí li va ressonar, va voler aprendre patronatge i costura i quan va decidir casar-se, i després de mirar alguna opció, va optar per fer-se el vestit amb ajuda de la mare i l’àvia. El boca-orella, les xarxes i la premsa han ajudat a consolidar la firma, on ara acudeixen clientes locals i europees per fer-se el vestit de núvia a mida. El resultat és eclèctic –femení, fresc, sofisticat– però amb segell propi i, per què no, aposten perquè tingui vida més enllà del dia de.

Advertising

L'Arca

Botigues Botigues vintage El Gòtic

Hi ha peces de roba que resisteixen el pas del temps, que estan carregades d'història. Els trobareu a L'arca, la botiga del barri gòtic que atresora roba de núvia i aixovars, llençols, manteleries i altres antigüitats i tèxtils 'vintage', del segle XVIII fins al XX.

Érase una vez...
Foto: Érase una vez...

Érase una vez...

Botigues Vila de Gràcia

Érase una vez... és la botiga-taller de Ruth Aurora Maria, una dissenyadora que aposta pel tul, l'organza, les puntes antigues i els detalls artesanals a l'hora de construir vestits que per factura i estil transporten al passat. Les seves són núvies amb un aire retro, núvies romàntiques que s'embolcallen amb teles boniques i de qualitat.

Advertising

Ailanto

Botigues Eixample

L'univers Ailanto, la firma creada pels germans Iñaki i Aitor Muñoz, es reconeix i admira pels seus estampats, les robes preciosistes i els patrons inspirats en formes geomètriques i artístiques. Una visita a la seva botiga exclusiva fa venir ganes de fer-se amb peces properes a l'alta costura que resisteixen el pas del temps.

Cortana
Foto: Cortana

Cortana

Botigues Vestits de núvia Dreta de l'Eixample

Cortana, la firma de roba de la dissenyadora Rosa Esteve, és sinònim de romanticisme, versatilitat, i bellesa atermporal i etèria, unes qualitats que prenen formes en col·leccions de prêt-à-porter elegants i dissenys per a núvies que fugen de les tendències. L'altra màxima de la casa són els teixits naturals: muselines de seda, setí, organza i tuls de cotó  dibuixen la figura femenina de Cortana.

Advertising
Barea
Foto: Barea

Barea

Botigues Roba de dona Sarrià - Sant Gervasi

Barea és un projecte de moda femenina fidel al quilòmetre zero aplicat a la moda. Quan fan núvies aposten per la suavitat, la delicadesa i la feminitat, que es tradueixen en vestits amb caràcter i atemporals. També posen molta atenció en els teixits, els patrons i la confecció.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising