Comprar sense envasos a Barcelona

Voleu ajudar a cuidar el planeta? Us portem 5 botigues per comprar sense envasos a la nostra ciutat

©Maria Dias

Sense adonar-nos, les nostres accions tenen un impacte directe sobre l'entorn. Però no calen gestes heroiques ni inversions milionàries per viure d'una manera molt més respectuosa amb el medi ambient. Un gest tan quotidià com pot ser anar a comprar a granel, es pot convertir en una iniciativa que us ajudarà a cuidar el planeta. Us proposem 5 botigues per comprar sense envasos!

Vom Fass: del barri a l'ampolla

La tradició de comprar vi a doll en bodegues no s’ha perdut mai a la nostra ciutat. Sí que resulta una novetat poder adquirir altres líquids com l’oli, el vinagre, els licors i els aiguardents. Ara és possible al Vom Fass.

Llegir-ne més
Gràcia

Casa Perris: de tota la vida

La Casa Perris funciona des del 1940, i conserva l’aspecte d’antic magatzem ple de sacs amb tot de varietats de cereals i fruita seca. També al Born, un altre clàssic, la botiga de Jaime J. Renobell.

Llegir-ne més
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Advertising

Gra de Gràcia: nous de trinca

La filosofia de la venda de productes a pes i sense envasos s’està estenent per tota la ciutat, però sobretot es concentra en els entorns de grans mercats com l’antic Born o Sant Antoni, o a Gràcia, el paradís d’aquest tipus de comerç, on conviuen botigues històriques com la Graneria Sala amb propostes innovadores com Gra de Gràcia, que ja ha obert tres establiments al barri.

Llegir-ne més
Gràcia

Granel: també en línia

Disposen de botigues físiques a l’Eixample i Gràcia. Però el plus de Granel és que ofereixen la possibilitat de comprar per internet sense costos d’enviament a partir de 60 euros i t’ho envien tot en envasos biodegradables.

Llegir-ne més
Esquerra de l’Eixample
Advertising

El Safareig: tot per a la neteja

La compra sense envasos ha arribat també als productes de neteja tant per a la higiene personal com per a la de la llar. A El Safareig trobareu detergents biodegradables i sense fosfats concentrats, xampús i gels a doll, així com olis essencials per combinar amb els productes.

Llegir-ne més
Gràcia

Comentaris

0 comments