Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues per comprar a granel a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Casa Perris
©Maria Dias

Botigues per comprar a granel a Barcelona

Establiments on podeu comprar a granel i prescindint d'envasos a la nostra ciutat

Per Eulàlia Iglesias
Advertising

Sense adonar-nos, les nostres accions tenen un impacte directe sobre l'entorn. Però no calen gestes heroiques ni inversions milionàries per viure d'una manera molt més respectuosa amb el medi ambient. Un gest tan quotidià com pot ser anar a comprar a granel, es pot convertir en una iniciativa que us ajudarà a cuidar el planeta. Us proposem 5 botigues per comprar sense envasos.

NO T'HO PERDIS: establiments que prescindeixen del plàstic.

Yes Future Positive Supermarket

Botigues Barcelona

El moviment 'Zero Waste' (zero residus) ja fa temps que treballa perquè la societat camini cap a la mínima producció de residus en el seu dia a dia. Localitzareu Yes Future pels seus pots rodons amb espècies, llegums, fruits secs, mel i fins a 300 referències de productes d'alimentació. També disposa d'utensilis de neteja per la casa i de sortidors de detergents respectuosos amb el medi ambient i biodegradables.

Vom Fass
© Irene Fernandez

Vom Fass: del barri a l'ampolla

Botigues Botiga especialitzada en menjar i begudes Gràcia

La tradició de comprar vi a doll en bodegues no s’ha perdut mai a la nostra ciutat. Sí que resulta una novetat poder adquirir altres líquids com l’oli, el vinagre, els licors i els aiguardents. Ara és possible al Vom Fass.

Advertising
Casa Perris
©Maria Dias

Casa Perris: de tota la vida

Botigues Botiga de queviures Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

La Casa Perris funciona des del 1940, i conserva l’aspecte d’antic magatzem ple de sacs amb tot de varietats de cereals i fruita seca. També al Born, un altre clàssic, la botiga de Jaime J. Renobell.

Gra de Gràcia
© Gra de Gràcia

Gra de Gràcia: nous de trinca

Botigues Botiga especialitzada en menjar i begudes Gràcia

La filosofia de la venda de productes a pes i sense envasos s’està estenent per tota la ciutat, però sobretot es concentra en els entorns de grans mercats com l’antic Born o Sant Antoni, o a Gràcia, el paradís d’aquest tipus de comerç, on conviuen botigues històriques com la Graneria Sala amb propostes innovadores com Gra de Gràcia, que ja ha obert tres establiments al barri.

Advertising
Granel
© Granel

Granel: també en línia

Botigues Botiga especialitzada en menjar i begudes Esquerra de l’Eixample

Disposen de botigues físiques a l’Eixample i Gràcia. Però el plus de Granel és que ofereixen la possibilitat de comprar per internet sense costos d’enviament a partir de 60 euros i t’ho envien tot en envasos biodegradables.

El Safareig
© El Safareig

El Safareig: tot per a la neteja

Botigues Botiga especialitzada en menjar i begudes Gràcia

La compra sense envasos ha arribat també als productes de neteja tant per a la higiene personal com per a la de la llar. A El Safareig trobareu detergents biodegradables i sense fosfats concentrats, xampús i gels a doll, així com olis essencials per combinar amb els productes.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising