Moda masculina imprescindible

Una selecció amb els millors comerços de la ciutat
Advertising
Botigues

Boo

icon-location-pin Gràcia

Sense moure's de Gràcia ni perdre l'essència, Àlex González ha reinventat Boo on continuen trobant-s'hi parques amb pedigrí com Saint James, Penfield o Levi's i firmes de creadors independents, com Tuk Tuk i Plectrum. Entre-hi un contempleu l'espai, encara que només sigui per permetre's el gust de canviar-vos en una cabina de telèfon de la Barcelona dels anys 20.

Botigues

The Outpost

icon-location-pin Dreta de l'Eixample

Noves tendències per a l'home contemporani, en aquella línia que separa els clàssics de l'avantguarda. Això és The Outpost, una botiga de referència per a homes als que agraden marques com Maison Martin Margiela, les sabates de Neil Barret per a Palladium i els barrets de Maquedano. Aposteu per comprar de forma relaxada i distesa? Aquest és el vostre cau.

Advertising
Botigues

On Land

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

L’Elena Castaudi i en Michele Gilli formen un tàndem imbatible al capdavant d’On Land, una botiga multimarca d’on homes i dones sortiran satisfets. Elles, amb les propostes de joves creadores barcelonines com Name i Who. I ells, amb opcions tan interessants com Josep Abril, On Land i Gorni Kramer, les dues darreres dissenyades pels propietaris de la botiga. Vestits d’home, camises, samarretes i pantalons d’estil casual que us serviran per fer fons d’armari sense perdre de vista les tendències. –L.B.

Botigues, Moda

Twothirds

icon-location-pin El Gòtic

Els apassionats del surf i les onades celebren que dues terceres part del món siguin aigua. Potser per això també congenien amb Two Thirds, una marcaderobaicomplements inspirada en el mar i amb ressonàncies ecològiques que va néixer a Donosti el 2010. Treballen amb cotons orgànics i polièsters reciclats, produeixen a Portugal i aposten per dissenys minimalistes amb un cert aire escandinau, influència del tàndem que formen Lutz Schwenke, pare de la marca, i el dissenyador gràfic Emil Kozak. A la flagship store les protagonistes són les samarretes de ratlles marineres, les dessuadores en tons càlids i les parques impermeables, a més de complements com les espardenyes Castañer i les Buddy Shoes. Tampoc no hi falten les taules de surf, produïdes per Indio Gerónimo i Pukas, i col·laboracions especials, com la que la marca signa amb la casa Saint James.

Advertising
Botigues

Nudie Jeans

icon-location-pin Gràcia

A Nudie Jeans han posat fil a l'agulla per restaurar els texans envellits i malmesos per l'ús i el pas del temps, amb l'objectiu d'allargar-los la vida i convertir-los en una petita obra d'art.

Botigues

Scotch & Soda

icon-location-pin Eixample

És la primera botiga Scotch & Soda de Barcelona, un espai on els seguidors de la marca holandesa trobaran les seves peces bàsiques i atermporals, carregades de petits detalls i una inspiració molt variada, amb un ull sempre atent al 'vintage'.

Advertising
Botigues

COS

icon-location-pin Eixample

Atemporal, moderna, tàctil i racional són els paràmetres a partir dels quals es teixeixen les col·leccions de la marca a de gamma alta d'H&M, COS. A la botiga de Passeig de Gràcia trobareu roba i complements per a home i dona de línies marcades, d'infulència entre nòrdica i oriental, i paletes de colors mesurades. Deixeu-vos sorprendre.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com