Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors òptiques de Barcelona
Òptica Bassol
© Maria Dias Òptica Bassol

Les millors òptiques de Barcelona

En aquestes botigues són experts en qüestió d'ulleres, per a la vista i de sol

Per Eugènia Sendra
Advertising

Porteu ulleres per veure-hi bé, o per mirar el sol cada vegada que sortiu al carrer? La ullera  ha esdevingut un accessori més de l'univers moda, malgrat ser un element indissociable de la salut visual, i l'oferta és immensa en un moment de canvis al sector. Trieu bé: visiteu les òptiques que compten amb l'instrumental necessari i els professionals per revisar-vos la vista, i també altres botigues que tenen bon ull per als complements.

 

No t'ho perdis: les botigues més boniques de Barcelona.

 

Framed Gang
Foto: Facebook Framed Gang

Framed Gang

Botigues Òptiques Barcelona

Darrere de Framed Gang hi ha optimetristes amb 20 anys d'experiència i a més de la selecció d'ulleres (les locals Kaleos i Alfred Kerbs, les italianes Soya, l'autríaca Andy Wolf i Annu i District Vision, de les quals tenen l'exclusiva), periòdicament presenten projectes creatius: ara una exposició de Perrine Honoré i Marta Chojnacka que s'ha de veure amb ulleres.

 

Óptica Toscana
Foto: Facebook Óptica Toscana

Óptica Toscana

Botigues Òptiques Barcelona

Óptica Toscana compta amb una àmplia experiència en el món de la ullera i ha sabut crear una col·lecció exquisida amb marques sòlides i experimentals, innovadores i clàssiques. Estrenen un espai on tractar-se la vista esdevé una experiència a l'altura de les 'lupes' amb què treballen.

Advertising

DM Òptics

Botigues Òptiques Gràcia

La ullera és un complement de primera necessitat. Aquí advoquen pel tracte de proximitat i el binomi optometria i disseny, escullen les tendències però també les marques que treballen bé. Com les japoneses Factory 900, els italians RetroSuperFuture i la marca Haze, amb seu a Nova York. DM Òptics també reivindica el disseny local: són fans d’Alfred Kerbs, de Lool i de Raval.

Mykita
Foto: Iván Moreno

Mykita

Botigues Òptiques Eixample

Embolcall asèptic i lluminós per a unes ulleres minimalistes amb ADN berlinès. Moritz Krueger, pare de la firma, en recorda els inicis el 2003: com qui fa origami i jugant amb làmines d’acer i altres materials, van trobar una forma essencial. Si busqueu ulleres lleugeres i sense filigranes aparents a la vista, visiteu-los.

Advertising
Òptica Bassol
Foto: Maria Dias

Òptica Bassol

Botigues Òptiques El Raval

Passió per les ulleres i estil són conceptes indissociables a Bassol Gallery, un espais d'aquesta família òptica nascuda el 1998. La botiga de Doctor Dou és la més indicada per als que busquen ulleres d'avantguarda.

C4optics
Foto: C4 Optics

C4 Òptics

Botigues Ulleres L'Antiga Esquerra de l'Eixample

De les clàssiques Persol i Ray-Ban fins a les contemporànies Etnia Barcelona, passant per les d'inspiració 'vintage', de la firma Super, i les ALeRO, ideals per fer esport. Són algunes de les marques i estils que trobaràs a C4Òptics, amb botiga a l'Eixample i a Sant Gervasi.

Advertising
Tutusaus
Foto: Tutusaus

Òptiques Tutusaus

Botigues Òptiques Eixample

Amb diferents botigues repartides per tot Barcelona, can Tutusaus destaca per la seva veterania i pel seu bon ull a l'hora de detectar les noves tendències en ulleres.

Project Lobster
Foto: Irene Diaz

Project Lobster

Botigues Ulleres Barcelona

Project Lobster proposa minimitzar els intermediaris per oferir ulleres bones, boniques i barates (a partir de 98 euros, les de muntures de pasta, i fins a 118 euros, en el cas de les metàl·liques). Segueixen l'expansió a Barcelona, amb una nova botiga a Verdi, 27.

Advertising
Wilde Sunglasses
Foto: Wilde Sunglasses

Wilde Sunglasses

Botigues Ulleres El Raval

Una minibotiga folrada d'ulleres 'vintage' de marques anònimes i de firmes tan conegudes com Dior, YSL i Ray-Ban. Això és Wilde Sunglasses. Després d'anys dedicats a col·leccionar ulleres, el 2008 llancen una petita producció que es caracteritza per l'ús de bons materials i la manufactura cuidada.

Etnia
© Maria Dias

Etnia Barcelona

Botigues Ulleres Barcelona

Les ulleres de sol són el complement imprescindible i a Etnia Barcelona ho tenen clar: les lupes que van dissenyar per al Sónar el 2011 –les Avinyó– van significar l’inici de l’expansió internacional de la marca que encapçala David Pellicer. La botiga de referència se situa en una cantonada estratègica del Born.

Advertising
Komono
© Komono

Komono

Botigues Barcelona

Komono va néixer a Brussel·les i està i especialitzada en ulleres de sol i rellotges de disseny a un preu relativament assumible. Ha arribat a Barcelona amb una petita boutique vestida amb miralls enormes i consagrada a les ulleres de sol i els seus capritxosos reflexos en un interessant exercici de minimalisme.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising