Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors òptiques de Barcelona

Les millors òptiques de Barcelona

En aquestes botigues són experts en qüestió d'ulleres, per a la vista i de sol

Òptica Bassol
© Maria Dias Òptica Bassol
Per Eugènia Sendra |
Advertising

Si dueu ulleres per obligació o per afició, aquests establiments us interessen. Hi ha les òptiques, que compten amb l'instrumental necessari i els professionals per revisar-vos la vista, i botigues que s'apropen a la ullera en clau de moda més que de salut visual.

 

No t'ho perdis: les botigues més boniques de Barcelona.

 

Óptica Toscana
Foto: Óptica Toscana
Botigues

Óptica Toscana

icon-location-pin Barcelona

Amb 25 anys d'expertesa en ulleres, a Óptica Toscana han creat una col·lecció exquisida a base de treballar amb marques sòlides i experimentals, innovadores i clàssiques. De Yohji Yamamoto a Anne et Valentín, KUBORAUM, Cutler and Gross, Barton Perreira, Linda Farrow, fins a Moscot… Tractar-se la vista al seu espai és una experiència a l'altura de les 'lupes' amb què treballen.

Òptica Bassol
Foto: Maria Dias
Botigues, Ulleres

Òptica Bassol

icon-location-pin El Raval

Passió per les ulleres i estil són conceptes indissociables a Bassol Gallery, un espai d'aquesta família òptica nascuda el 1998. La botiga de Doctor Dou és la més indicada per als que busquen ulleres d'avantguarda; hi trobareu les darreres tendències i firmes com Parasitte, Paul Frank, Dita, Karim Rashid, Grotesque, Less than Human, Theo, Custome National i Jean François Rey i la local Raval Eyewear, entre d'altres.

Advertising
Botigues

DM Òptics

icon-location-pin Barcelona

La ullera és un complement de primera necessitat. Aquí advoquen pel tracte de proximitat i el binomi optometria i disseny, escullen les tendències però també les marques que treballen bé. Com les japoneses Factory 900, volumètriques, i USH by Yuichi Toyama, coneguda per les muntures fines fetes de metall; els italians RetroSuperFuture i Res Rei, que exploren les tendències, i la marca Haze, amb seu a Nova York. DM Òptics també reivindica el disseny local: són fans d’Alfred Kerbs, de Lool i de Raval.

Les Lunettes
©Les Lunettes
Botigues

Les Lunettes

icon-location-pin Eixample

A Les Lunettes aposten per sèries limitades, joves dissenyadors i línies independents. A les marques habituals (Andy Wolf, Theo, Alain Mikli i Masunaga) s’han sumat les italianes Hapter, que estan fetes d’una sola peça d’acer i tenen un acabat tèxtil; i també les filigranes japoneses de Masahiro Maruyama. El punt de l’interiorisme marca aquí la diferència.

Advertising
C4optics
Foto: C4 Optics
Botigues, Ulleres

C4 Òptics

icon-location-pin L'Antiga Esquerra de l'Eixample

De les clàssiques Persol i Ray-Ban fins a les contemporànies Etnia Barcelona, passant per les d'inspiració 'vintage', de la firma Super, i les ALeRO, ideals per fer esport. Són algunes de les marques i estils que trobaràs a C4Òptics, amb botiga a l'Eixample i a Sant Gervasi.

Mykita
Foto: Iván Moreno
Botigues, Ulleres

Mykita

icon-location-pin Eixample

Embolcall asèptic i lluminós per a unes ulleres minimalistes amb ADN berlinès. Moritz Krueger, pare de la firma, en recorda els inicis el 2003: com qui fa origami i jugant amb làmines d’acer i altres materials, van trobar una forma essencial. Primer només feien muntures d’acetat en colors metàl·lics, després van introduir el color i les col·laboracions amb firmes de moda. Insisteixen que mantenen la producció a Alemanya –això en part explica el preu elevat–, i el resultat són ulleres lleugeres i sense filigranes aparents a la vista.

Advertising
Tutusaus
Foto: Tutusaus
Botigues

Òptiques Tutusaus

icon-location-pin Eixample

Amb diferents botigues repartides per tot Barcelona, can Tutusaus destaca per la seva veterania i pel seu bon ull a l'hora de detectar les noves tendències en ulleres.

Wilde Sunglasses
Foto: Wilde Sunglasses
Botigues, Ulleres

Wilde Sunglasses

icon-location-pin El Raval

Una minibotiga folrada d'ulleres 'vintage' de marques anònimes i de firmes tan conegudes com Dior, YSL i Ray-Ban. Això és Wilde Sunglasses. Després d'anys dedicats a col·leccionar ulleres, el 2008 llancen una petita producció que es caracteritza per l'ús de bons materials i la manufactura cuidada. Les Oscar o les Kikigawa s'han convertit en clàssics, però convé estar atents a llançaments i altres rareses que sorgeixen d'aquesta marca que és un referent europeu.

Advertising
Project Lobster
Foto: Irene Diaz
Botigues

Project Lobster

icon-location-pin Barcelona

Project Lobster proposa minimitzar els intermediaris per oferir ulleres bones, boniques i barates. Van començar com a plataforma digital però també han creat la botiga física –fugint de l'aspecte d'òptica clàssica– per donar a conèixer el seu producte: ulleres a partir de 98 euros, les de muntures de pasta, i fins a 118 euros, en el cas de les metàl·liques. Innoven en les ulleres de sol i també en els mecanismes que faciliten la compra a l'usuari; l'últim crit són 5 ulleres per provar durant 5 dies.

Etnia
© Maria Dias
Botigues

Etnia Barcelona

icon-location-pin Barcelona

Les ulleres de sol són el complement imprescindible i a Etnia Barcelona ho tenen clar: les lupes que van dissenyar per al Sónar el 2011 –les Avinyó– van significar l’inici de l’expansió internacional de la marca que encapçala David Pellicer, que va apostar per donar un nou gir a l’empresa d’ulleres de la família, tenyint les patilles de color i impregnant el complement de cultura. Etnia, que dissenya i prototipa a Barcelona i produeix en una fàbrica pròpia a la Xina, ha apostat per obrir la botiga de referència en una cantonada estratègica del Born.

Advertising
Komono
© Komono
Botigues

Komono

icon-location-pin Barcelona

Dries van Noten, Walter van Beirendonck, Ann Demeulemeester, Dirk Bikkembergs, Dirk van Saene i Marina Yee. Els sis d’Anvers no només van posar la moda belga al mapa, també van construir un nou llenguatge on el concepte prenia més força que la forma. Sense el seu llegat seria impossible parlar de moda contemporània, per això hi ha tantes marques que reivindiquen l’avantguarda d’Anvers. Una d’elles és Komono, fundada fa gairebé una dècada a la capital flamenca i especialitzada en ulleres de sol i rellotges de disseny a un preu relativament assumible. Ha arribat a Barcelona amb una petita boutique vestida amb miralls enormes i consagrada a les ulleres de sol i els seus capritxosos reflexos en un interessant exercici de minimalisme.

Advertising