Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Llibreria Terranova

  • Botigues
  • Sant Antoni
Llibreria Terranova
Foto: Terranova
Publicitat

Time Out diu

Ubicada on hi havia Calçats Lluch, del 1900, la llibreria Terranova ofereix una magnífica selecció de llibres d'art de segells d'aquí i internacionals

El carrer Comte Borrell bull com mai. És amable amb els vianants, gaudeix d'establiments amb història com el renovat Bar Alegría i compta amb dues noves llibreries, magnífic indicador de la bona salut del veïnat. I és que a poques passes de la Restory ha obert la nova llibreria Terranova, en un magnífic espai, l'antiga Calçats Lluch, del 1900, que durant un temps va acollir La Moderna Singular, ara desapareguda.

Oberta per Lucía Boned i Luis Cerveró l'1 d'octubre de 2021, la nova llibreria especialitzada en llibres d'art conserva els elements de la botiga històrica –aparadors, prestatgeries– i no exhibeix els lloms dels volums sinó les cobertes, algunes espectaculars. Val la pena entrar i badar-hi una bona estona.

El nou espai, que inclou una petita galeria d'art, és la continuació de les editorials Terranova (sobretot) i Temporal (en menor mesura) i hi trobareu llibres que ni tan sols hi ha a les llibreries dels museus. Treballen amb "editorials amigues" com Apa Apa, Ediciones Anómalas i Libros Walden, però la seva gran aposta és per segells internacionals com Inventory Press, Anthology Editions, Primary Information, Nieves, Innen, Xavier Barral, Erik Kessels, Case Studio, Rollo Press, Art Paper Editions, Roma Publications, Mack, Whalter König, Chose Commune, Skinnerboox, Aprisnow, Optik Books, Poursuite y B-B-B.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Adreça
Comte Borrell, 99
Barcelona
08015
Horaris
De dc. a ds., d'11 a 14 i de 17 a 20 h. Dg., de 10 a 14 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà