Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 6 llocs on cuidar-te la barba

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

6 llocs on cuidar-se la barba

6 llocs on cuidar-te la barba

Llista de locals on anar a arreglar barbes i bigotis per ajudar-vos a cuidar-los tant a casa com a llocs especialitzats

Per Pau Roigé
Advertising

Hi ha qui diu que la barba és el maquillatge dels homes. Tant si ho creus com si no, el que és cert és que el pèl facial masculí és tendència des de fa anys. El problema és que molts, volent demostrar la seva virilitat, es deixen créixer la barba sense control fins a límits insospitats. El que tampoc s'hi val és només prendre'n consciència durant el 'Movember'.

És per això que us presentem una llista amb llocs que us ajudaran a presumir de barba. Botigues on comprar navalles, tisores i productes especialitzats, perruqueries i barberies tant de tota la vida com de modernes. I si això ho combineu amb un bon conjunt, sereu l'enveja de tots i totes. Pareu de confiar en el vostre xampú i les tisores de paper per augmentar el vostre 'sex appeal'. Ja no teniu excusa!

Barberia Manolo's

Salut i bellesa Perruqueria Ciutat Vella

Si voleu seguir la tradició, la Barberia Manolo's és el lloc on heu d'anar. Va obrir el 1857, cosa que la fa una de les barberies més antigues de Barcelona. El Manolo presumeix de seguir tallant cabells i barbes "com s'ha fet tota la vida". Seieu davant el mirall, relaxeu-vos, i gaudiu.

Barcelona Barbershop

Salut i bellesa Perruqueria Sarrià - Sant Gervasi

Si busqueu una opció més moderna (i hipster), Barcelona Barbershop és la vostra opció. Va ser de les primeres barberies que es va establir a Barcelona durant el resorgiment d'aquesta moda masculina. Tenen locals a Gràcia, l'Eixample i a Sarrià. Allà us tallaran el cabell i la barba i, si us deixeu recomanar, en sortireu satisfets i amb l'autoestima més alta.

Advertising

Krispy Cuts & Sabor

Botigues

Si busqueu un tall no tan convencional pel vostre 'look' extrem (o quasi), Krispy Cuts Barber Shop és el que busqueu. Amb una estètica de Nova York, és un espai a mig camí de la barberia i la botiga de roba amb més 'swaj'.

Ganiveteria Roca

Botigues Botigues vintage Ciutat Vella

Segur que l'heu vist i us heu parat a mirar els seus aparadors. La Ganiveteria Roca és un d'aquells comerços que resisteix el pas del temps. Va obrir el 1911 i encara disposen d'un taller propi d'afilat, reparació i fabricació de peces per encàrrec. Allà trobareu tots els estris per poder ser el vostre propi barber, si us hi atreviu.

Advertising

One O Nine

Salut i bellesa Perruqueria

I si sou de la moda barba+tatuatges, no deixeu passar One O Nine. Al mateix espai hi conviu un estudi de tatuatges, una barberia i una perruqueria, així que podeu sortir amb el 'total look'. Especialistes dels tres àmbits us ajudaran a fer realitat aquell look que sempre has desitjat.

Ladies & Gentlemen

Botigues Joies

En aquesta petita botiga us podreu abastir de productes fets i dissenyats per cuidar la barba i el bigoti. Ceres, olis, pintes i tisores són només algunes de les coses que podreu comprar-hi. Tot sigui per fer del moment d'arreglar la barba un ritual solemne.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising