Mercats de cap de setmana a Barcelona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes

Flea Market

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Pròximament

Fleadonia

Social, per al barri, ple de veïns i curiosos que volen comprar o vendre a preus raonables... Aquesta és la filosofia del Fleadonia, el mercat de segona mà que organitza la gent de  Freedonia. El pla? A més de parades –un centenar!– hi haurà música, animació i vermut per omplir de gent els carrers del Raval.

Llegir-ne més
Plaça Salvador Seguí , El Raval Diumenge 1 juliol 2018 - Dissabte 14 juliol 2018

Tot a 1€ by Two Market

Tot el que vulgueu imaginar per un euro o menys, des de roba fins a parament de llar, productes d'electrònica i més. Si aposteu per l'estalvi i els productes de segona mà, sou practicants de la filosofia del reciclatge i la reutilització i voleu reviure l'esperit que tenien els Encants d'antany, visiteu Two Market. A primera hora podeu fer-vos amb tresors a preus tancats i irrisoris...

Llegir-ne més
L'Ovella Negra , Sant Martí Diumenge 2 setembre 2018
Advertising

Comentaris

6 comments
Jekyll H

No hace falta esperar al Domingo.-Puedes visitar la tienda Jekyll & Hyde en la Calle providencia,73 en el barrio de Gracia

Comics,Libros,Juguetes,Peliculas y un largo etcetera tanto Nuevo como de 2ª mano.-

Llibres de Companyia l

També podeu visitar al emblemàtic i històric Mercat dominical de Sant Antoni, tots els diumenges de 8:30h. a 14:30h. Trobaràs més de 200 paradistes entre els que trobaràs còmics, llibres antics i segona mà, vinils, video jocs, intercanvi de cromos, etc.

Animeu-vos a venir, us esperem!

Cristina

Per participar-hi com a venedor o intercanviador...sabeu on m'he de dirigir? Suposo que la gestió de cadascun serà diferent...però en el cas de voler vendre roba nova que no t poses, o discos, quin em recomaneu?

Maria Candela

Totalment d'acord amb en Manel. També val molt la pena el Merkadillo Punk de Can Batlló però és clar...

Manel

Aquest cap d setmana es celebren els 10 anys d mercats d intercanvi ininterrumputs a Gracia d Xaingra. A la Virreiba, com sempre deu anys teixint un consum critic. No hi ha gafa pastes ni noms en angles; x aixo no existeix?