Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mercats de cap de setmana a Barcelona

Mercats de cap de setmana a Barcelona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes

El Flea
Foto: El Flea
Advertising

Hi ha un munt de llocs per visitar i coses per fer a Barcelona. Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

 

NO T'HO PERDIS: més plans per al cap de setmana ideal.

Pròximament

Què fer

GIVE'ME 5: The Supermarket

icon-location-pin C. C. Centre de la Vila, Barcelona
icon-calendar

Nova edició de Give'me 5 en una nova ubicació, el Centre de la Vila. El mercat reuneix propostes vintage, segona mà, art, música i gastronomia... Un altre dels plats forts del mercat és espai d'outlet. Tot el que trobareu aquí ho podreu adquirir per 5 euros o menys!

BCN en las alturas
Foto: BCN en las Alturas
Què fer

Bcn en las Alturas

icon-location-pin Torre Bellesguard, Sant Gervasi - La Bonanova
icon-calendar

Edició de tardor de Bcn en las Alturas a la Torre de Bellesguard, l'edifici d'Antoni Gaudí que durant tres dies reuneix i presenta diferents propostes de moda, disseny, art, gastronomia i música.

Advertising
Baúl Weekend
Foto: Isabelita Virtual
Què fer

Baúl Weekend 2019

icon-location-pin Corella Dance Company, Barcelona
icon-calendar

Quarta edició del Baúl Weekend, un mercat de segona mà a partir de donacions de roba premium (de marques com Chanel, Prada, Isabel Marant, tot i que també hi ha propostes més assequibles) els beneficis del qual es donen a diferents entitats socials. Enguany la recaptació del mercat solidari va destinada a la Fundació Arrels, que treballa amb els sense sostre, i el lema de la campanya és "Lo que no llevas es lo que mejore te sienta". Hi podeu participar aportant-hi roba (contactar amb Baúl Weekend) o bé fent-vos amb alguna de les peces especials o tresors que han reunit a cada edició.

Festivalet
Foto: Festivalet
Què fer

Festivalet 2019

icon-location-pin Museu Marítim de Barcelona, El Raval
icon-calendar

Dotzena edició del Festivalet, la fira de d’artesans i dissenyadors independents de Barcelona que per a molts ja és un clàssic on fer-se amb regals originals i d'autor, amb l'afegitó de poder comprar directament al creador, sense passar per intermediaris. Els productes que hi trobareu es produeixen de forma ètica i a petita escala, i oscil·len entre l'euro i els 200 €. Al Festivalet trobareu disseny i artesania, materials, gastronomia i estands on esmorzar o berenar.  

Advertising