16 M'encanta
Guarda-ho

Mercats de cap de setmana a Barcelona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes

© Txell Alarcon

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Pop up Les Eines & Collections

Les Eines es presenta com a botiga-concept store i donarà a conèixer els diferents projectes que té entre mans en aquesta venda especial. Aglutina fins a vuit col·leccions que representen 8 artistes diferents, totes unides pel fil conductor de la decoració d'interiors. Les fotografies emmarcades i sempre lluminoses de Yosigo, la primera col·lecció de joies de Wakame, les pintures de l'artista Irene Royo, el fanzin Tessa Rose, les peces de roba vintage francesa de Bello Museo, la ceràmica de Bonito's Pottery i les peces de Los Objetos Decorativos són els convidats a l'obertura de la casa de Les Eines.  

Llegir-ne més
Dissabte 17 març 2018

La Algodonera Market Lab

Nova edició de La Algodonera Market Lab a la terrassa de l'hotel Cotton House, on podreu tocar, experimentar i comprar productes relacionats amb l'univers tèxtil, del disseny i el dels sabors.

Llegir-ne més
Dissabte 17 març 2018
Advertising

Pròximament

Tot a 1€ by Two Market

Tot el que vulgueu imaginar per un euro o menys, des de roba fins a parament de llar, productes d'electrònica i més. Si aposteu per l'estalvi i els productes de segona mà, sou practicants de la filosofia del reciclatge i la reutilització i voleu reviure l'esperit que tenien els Encants d'antany, visiteu Two Market. A primera hora podeu fer-vos amb tresors a preus tancats i irrisoris...

Llegir-ne més
L'Ovella Negra , Sant Martí Diumenge 8 abril 2018 - Diumenge 6 maig 2018
Advertising

GIVE'ME 5: Supermarket

Nova edició de Give'me 5, un mercat que reuneix propostes vintage, segona mà, art, música i gastronomia a la Nau Bostik. Un altre dels plats forts del mercat és espai d'outlet. Tot el que trobareu aquí ho podreu adquirir per 5 euros o menys!

Llegir-ne més
Nau Bostik , La Sagrera Diumenge 15 abril 2018 - Diumenge 13 maig 2018

Comentaris

6 comments
Jekyll H

No hace falta esperar al Domingo.-Puedes visitar la tienda Jekyll & Hyde en la Calle providencia,73 en el barrio de Gracia

Comics,Libros,Juguetes,Peliculas y un largo etcetera tanto Nuevo como de 2ª mano.-

Llibres de Companyia l

També podeu visitar al emblemàtic i històric Mercat dominical de Sant Antoni, tots els diumenges de 8:30h. a 14:30h. Trobaràs més de 200 paradistes entre els que trobaràs còmics, llibres antics i segona mà, vinils, video jocs, intercanvi de cromos, etc.

Animeu-vos a venir, us esperem!

Cristina

Per participar-hi com a venedor o intercanviador...sabeu on m'he de dirigir? Suposo que la gestió de cadascun serà diferent...però en el cas de voler vendre roba nova que no t poses, o discos, quin em recomaneu?

Maria Candela

Totalment d'acord amb en Manel. També val molt la pena el Merkadillo Punk de Can Batlló però és clar...

Manel

Aquest cap d setmana es celebren els 10 anys d mercats d intercanvi ininterrumputs a Gracia d Xaingra. A la Virreiba, com sempre deu anys teixint un consum critic. No hi ha gafa pastes ni noms en angles; x aixo no existeix?