Mercats de cap de setmana a Barcelona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes
Flea Market
© Flea Market Flea Market
Advertising

Hi ha un munt de llocs per visitar i coses per fer a Barcelona. Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Lost&Found
© Salva Lopez
Què fer

Lost&Found

icon-location-pin Estació de França,
icon-calendar

Amb una dècada d'història, el Lost & Found s'ha erigit com al mercat de segona mà i vintage de referència de la ciutat. Podreu trobar-hi tot tipus de tresors, des de moda fins a música, decoració, joguines, llibres, còmics i molt més, a preus populars. La singularitat dels venedors, l'aposta per crear un lloc d'ambient festiu i el format de consum sostenible el fan un esdeveniment imperdible. Com de costum a l'hivern, el Lost&Found s'instal·la a l'Estació de França, un dels edificis més bonics de la ciutat. 

Què fer

GIVE'ME 5: Supermarket

icon-location-pin Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Ciutat Vella
icon-calendar

Nova edició de Give'me 5, un mercat que reuneix propostes vintage, segona mà, art, música i gastronomia. Un altre dels plats forts del mercat és espai d'outlet. Tot el que trobareu aquí ho podreu adquirir per 5 euros o menys!

Advertising
Què fer

Mercat de Nadal Fleanardó

icon-location-pin Centre Cívic Guinardó, El Guinardó
icon-calendar

Flea Market Barcelona torna al Guinardó amb la mateixa filosofia de sempre: un mercat de segona mà, amb espai pel vintage i l'artesania, a l'aire lliure i amb vistes sobre la ciutat... No s'ho perdrà ni el Nen de l'Aro, encara menys ara que s'apropa Nadal.

Pròximament

Estació Disseny Barcelona
© Txell Alarcon
Què fer

Estació Disseny Barcelona

icon-location-pin Estació de França,
icon-calendar

Estació Disseny Barcelona torna a l'estació de França. El mercat fusiona diferents propostes: petits creadors locals presentaran les seves creacions, i també hi haurà 'foodtrucks' i espai per degustar productes, a banda d'un racó destinat a la segona mà.

Advertising