Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mercats de cap de setmana a Barcelona
Todo a 1€ by Two Market
Foto: Txell Alarcon

Mercats de cap de setmana a Barcelona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes

Advertising

Malgrat totes les precaucions per la crisi sanitària, tornen els mercats de segona mà, ideals per trobar-hi roba, accessoris i objectes als quals donar nova vida; també hi ha els mercats més d'autor, on descobrir petites marques locals. Si aposteu per un consum 'alternatiu', traieu-hi el cap, amb mascareta i marcant distàncies.

NO T'HO PERDIS: Plans per fer al setembre

Two Market a la Nau Bostik
Foto: Two Market

Dissabtes vintage a la Nau Bostik

Two Market torna a la Nau Bostik amb un petit mercat "en format antivirus". L'entrada és gratuïta, d'11 a 19h, i a més de les propostes de segona mà podreu gaudir de l'espai de bar i de de l'art urbà que llueix a les parets del recinte de Sant Andreu. Si no podeu apropar-vos-hi aquest cap de setmana, també els hi trobareu els dissabtes 19 i 26 de setembre.

 

Pròximament

Susi Sweet Dress. Tardor 2020
Foto: Susi Sweet Dress

Susi Sweet Dress. Tardor 2020

Nova edició del mercat Susi Sweet Dress al pati de la parròquia San Félix el Africano del 17 al 20 de setembre (dj., de 16.30 a 20.30 h; dv. i ds., de 12 a 20.30 h; dg., de 12 a 19 h). Hi trobareu un miler de vestits únics, camises, faldilles i 'blasers' per renovar l'armari en clau de tardor. Amb la participació de les il·lustradores Lola Vendetta i Agustina Guerrero, i els complements d'Aina Joies. El mercat es fa complint mesures sanitàries i de seguretat, i per norma general es recomana mantenir la distància d'un metre i mig entre persones.

Two Market a la Nau Bostik
Foto: Two Market

Tot a 1 € by Two Market

Tot a 1 € by Two Market celebra una nova edició el 20 de setembre, de 10 a 20 h, i omplirà la Nau Bostik amb roba a 1 €. Si busqueu gangues, o opteu per un consum més sostenible a base del reciclatge i la recuperació, deixeu-vos-hi caure. L'entrada costa 1 € i l'aforament serà limitat i controlat; és obligatori l'ús de mascareta i hi haurà punt dispensadors d'hidrogel. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising