Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mercats de cap de setmana a Barcelona

Mercats de cap de setmana a Barcelona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes
El Flea
Foto: El Flea
Advertising

Hi ha un munt de llocs per visitar i coses per fer a Barcelona. Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

 

NO T'HO PERDIS: més plans per al cap de setmana ideal.

Pròximament

Què fer

On the Garage

icon-location-pin L'Ovella Negra, Sant Martí
icon-calendar

Sí, són els de sempre i ens conviden a fer neteja de les golfes i amb això donen vida a un mercat amb més de 100 expositors on trobar objectes, roba de segona mà, alguna raresa vintage, artesania no professional, mobles. Nova edició de l'On the garage a la vista! L'entrada és gratuïta

Fleadonia
© Fleadonia
Botigues, Botigues vintage

Fleadonia

icon-location-pin Plaça Salvador Seguí, El Raval
icon-calendar

Social, per al barri, ple de veïns i curiosos que volen comprar o vendre a preus raonables... Aquesta és la filosofia del Fleadonia, el mercat de segona mà que organitza la gent de  Freedonia. El pla? A més de parades –un centenar!– hi haurà música, animació i vermut per omplir de gent els carrers del Raval.

Advertising
Què fer

El Flea. Second-hand social

icon-location-pin Plaça de Blanquerna, El Raval
icon-calendar

La filosofia del reciclatge i els preus 'low cost' són l'essència d'aquest mercat mensual. Com sempre, podreu fer-vos amb roba, accessoris i objectes de segona mà des de 5 euros o menys.

Two Market
© Txell Alarcon
Què fer

Tot a 1€ by Two Market

icon-location-pin L'Ovella Negra, Sant Martí
icon-calendar

Tot el que imagineu per un euro o menys, des de roba fins a parament de llar, productes d'electrònica i més. Si aposteu per l'estalvi i els productes de segona mà, sou practicants de la filosofia del reciclatge i la reutilització i voleu reviure l'esperit que tenien els Encants d'antany, visiteu Two Market.

More to explore

Advertising