Mercats de cap de setmana a Barcelona

Seguim la pista a les cites on la roba i els complements de segona mà, 'vintage' i d'autor són protagonistes
Flea Market
© Flea Market Flea Market
Advertising

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Hotel Brummell
©Teddy Iborra
Què fer

Brummell Market #3

icon-location-pin Sants - Montjuïc
icon-calendar

El Brummell, hotel boutique al cor del Poble-sec celebra la tercera edició del seu Brummell Market. Destaquen les propostes d’Andrea Viêntec, la roba de Juanma by el Cuco, la joieria de Laura Brichs i la cosmètica de Mamita Botanical, entre d’altres. L'artista francesa Perrine Honoré obriran la seva nova exposició al lobby. Brummell Market també ha convidat a Reel To Reel per a una sessió de funk, disco, boogie i soul de 8 hores. Julian Reca, James Pogson i Eduardo Domingo ens portaran la seva selecció singular, només en vinil.

Laia Arqueros
© Laia Arqueros
Què fer

UtopiaMarkets Il·lustració 2018

icon-calendar

Segona edició de l'UtopiaMarkets Il·lustració, una trobada per donar a conèixer el talent creatiu de la ciutat i el país que se celebra a la fàbrica modernista del Poblenou. El mercat reunirà una cinquantena d’il·lustradors. També hi haurà taules rodones i debats, l'exercici surrealista del cadàver exquisit, projecció d'animacions i un concert de Las Ruinas, que acompanyaran la creació en directe de diferents il·lustradors (dv. 20.30 h).      

Advertising
Palo Alto
© Palo Alto
Què fer

Palo Alto: Moritz Okto-Beer Fest

icon-location-pin El Poblenou
icon-calendar

L'octubre és el mes de la cervesa a escala alemanya i planetària i a Palo Alto ho celebren amb una selecció d'algunes de les millors birres artesanes del panorama nacional: els artesans us faran cinc cèntims de com fan la cervesa i us les deixaran tastar. Al mercat, trobareu les plantes aèries de Bromelia, les joies de La Cabellera de Berenice, les col·leccions de llenceria de Blåt Vand i les ulleres artesanes de Feel Wood Watches, entre d'altres propostes. No hi faltarà la gastronomia ni les propostes musicals.

Què fer

On the Garage

icon-location-pin Sant Martí
icon-calendar

Sí, són els de sempre i ens conviden a fer neteja de les golfes i amb això donen vida a un mercat amb més de 100 expositors on trobar objectes, roba de segona mà, alguna raresa vintage, artesania no professional, mobles. Però no us perdeu aquesta edició, la del 6è aniversari de l'On the garage.

Advertising
Què fer

GIVE'ME 5: Supermarket

icon-calendar

Nova edició de Give'me 5, un mercat que reuneix propostes vintage, segona mà, art, música i gastronomia. Un altre dels plats forts del mercat és espai d'outlet. Tot el que trobareu aquí ho podreu adquirir per 5 euros o menys!

Estació Disseny Barcelona
© Txell Alarcon
Què fer

Estació Disseny Barcelona

icon-calendar

Estació Disseny Barcelona torna a l'estació de França. El mercat fusiona diferents propostes: petits creadors locals presentaran les seves creacions, i també hi haurà 'foodtrucks' i espai per degustar productes. Coincideix per dates amb l'Oktober Fest, per això en aquesta edició també es dedicarà un corner a la festa cervesera per antonomàsia.

Pròximament

Two Market
© Txell Alarcon
Què fer

Tot a 1€ by Two Market

icon-location-pin Sant Martí
icon-calendar

Tot el que vulgueu imaginar per un euro o menys, des de roba fins a parament de llar, productes d'electrònica i més. Si aposteu per l'estalvi i els productes de segona mà, sou practicants de la filosofia del reciclatge i la reutilització i voleu reviure l'esperit que tenien els Encants d'antany, visiteu Two Market. A primera hora podeu fer-vos amb tresors a preus tancats i irrisoris.

Què fer

La Algodonera Market Lab

icon-location-pin Eixample
icon-calendar

Nova edició de La Algodonera Market Lab a la terrassa de l'hotel Cotton House, on podreu tocar, experimentar i comprar productes relacionats amb l'univers tèxtil, del disseny i el dels sabors.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com