Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Materia terrícola

 • Botigues
 • Gràcia
 1. Materia terrícola
  ©Maria Dias
 2. Llums Ukola
  ©Maria Dias
 3. Ajorí, de photoAlquimia
  ©Maria Dias
Publicitat

Time Out diu

Materia Terrícola és un nou espai multifuncional de Gràcia: és estudi d’arquitectura i interiorisme, però també té un aparador a la plaça d’en Joanic on s’exposa producte escollit amb sentit i sensibilitat. Allò que ara es diu de Km 0. “Volem tornar a les arrels. Recordar que som terrícoles i que hem de ser més conscients d’allò que ens envolta. No estem fent res diferent, sinó una cosa lògica amb els temps actuals”, explica l’arquitecta Mar Sierra, cofundadora de Materia Terrícola juntament amb Estanislau Puig.
El showroom de Materia Terrícola no es contempla, sinó que s’escruta. Qualsevol dels objectes pulcrament exposats té una història al darrere. I això es nota. Ja sigui la tauleta de marqueteria de Julia Fritz, d’una bellesa extrema. O els espectaculars llums fets amb forja i ampolles damajoana de Metonimia. O els bonics coixins serigrafiats a mà de Depiesacabezas. O les tauletes –ideals per posar la tele– de Paletos. O la virtuosa ceràmica de Krasznai. O les inspirades llums amb missatge de Madreinspain... No cal donar-hi més voltes. Els objectes parlen per si mateixos i qui ha de captar el missatge, el capta. Perquè aquest diàleg entre el jo i l’objecte sempre és íntim i intransferible.
La mateixa passió que posen els propietaris de Materia Terrícola en aquesta escenografia, també la tenen a l’hora de dissenyar el seu mobiliari. Si els feu una visita, fixeu-vos en la imponent prestatgeria de fusta o en les taules on treballen. 100% disseny de la casa.

Escrit per Laia Beltran

Detalls

Adreça
Plaça d'en Joanic, 7
Gràcia
Barcelona
Contacte
Veure Web
Transport
Joanic (L4)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà