Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sant Croi by Albert Roca

Sant Croi by Albert Roca

Botigues, Pastisseries Sants - Montjuïc
Recomanat
Sant Croi
Sant Croi

Time Out diu

Ja tenim el millor croissant de l'any! La pastisseria Sant Croi de l'Albert Roca ha guanyat el IX Concurs Millor Croissant de Mantega d'Espanya 2018. Poca broma: en aquest premi, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona, hi participen una setantena de les millors pastisseries de tot l'estat, i totes hi presenten el seu millor croissant. Albert Roca ha aconseguit el prestigiós guardó i una fita: és el primer pastisser que revalida el títol. El primer el va guanyar l'any 2009. Ben merescut: el seu croissant de mantega és un prodigi de fi alveolat i equilibri entre dolç i salat, i el seu croissant de xocolata, de potent xocolata negra i alhora finíssim alveolat, és potser el millor que he tastat mai. Roca ha convertit la pastisseria mare, Badia Roca, en Sant Croi, i el canvi ha servit per eixamplar l’oferta de l’espai –sucs, entrepans– però l’esperit és el mateix: innovació amb un peu en la tradició.

És una fantàstica pastisseria d'autor, on Albert Roca deixa via lliure a la seva creativitat. Segueix les tesis de Ferran Adrià: “Per mi, innovar és un dogma de fe personal. Innovar és no copiar”. Ara bé, en el seu cas la innovació qualla en receptes sòlides, i s’aplica tant en pastissos on la fantasia no s’allunya del fet terrenal (un borratxo a la mexicana!, un pastís d’arròs amb llet del Montsià!) com en les pastes nostres de cada dia. 

Publicat

Detalls

Adreça Bassegoda, 56
Sants-Montjuïc
Barcelona
08028
Transport Badal (M: L5)
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 8 h a 14.30 h i de 16.30 h a 20.30 h. Ds., dg. i festius de 8 h a 20.30 h.

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening