Notícies

Un pastisser de Barcelona guanya el campionat de gelateria artesana d'Espanya 2022

L'Albert Roca de la pastisseria Sant Croi de Sants també va guanyar el concurs a millor croissant de mantega

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Writer and Video Editor, Time Out Barcelona
Publicitat

Amb aquests dies anticiclònics aquesta notícia ens va molt bé: Barcelona té el millor gelat artesanal d'Espanya del 2022. En una cantonada d'un carrer de Sants hi trobareu la pastisseria Sant Croi, i a dins, a l'Albert Roca: un pastisser que ja va guanyar el Concurs de Millor Croissant de Mantega d'Espanya els anys 2009 i 2018, i que ara hi suma el premi del Campionat d'Espanya de Gelateria.

Per participar-hi, els quatre candidats van haver de fer tres cubetes amb sabors diferents, set copes gelades i un facsímil, dos pastissos gelats iguals, un gelat sorpresa i un bufet final.

Roca ja va participar a la Copa del Món de Gelat 2020 com a integrant de l'equip espanyol i va quedar finalista a la fira Sigep 'The dolce world expo' a Rimini, Itàlia. Si voleu tastar els seus gelats, els trobareu al carrer de Bassegoda, 56 o al carrer de Pàdua, 91.

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat