Lemon
Fotograma de 'Lemon', dirigida per Janicza Bravo

Americana 2018: les millors pel·lícules

El festival de cinema independent nord-americà de Barcelona arriba a la cinquena edició. Això és el que no us podeu perdre

Publicitat

L'Americana, el Festival de Cinema Independent nord-americà de Barcelona, celebra enguany el cinquè aniversari i ho fa ampliant considerablement la programació respecte de les anteriors edicions. Fins a 30 llargmetratges (26 dels quals de ficció i 4 documentals), a més a més de 22 curts, es projectaran als Cinemes Girona entre el 6 i l'11 de març. També hi ha projeccions al Phenomena –on es podrà veure 'Gook', la pel·li inaugural– i a la Filmoteca.

A banda, altres espais de la ciutat i també diverses poblacions d'arreu de Catalunya acolliran activitats paral·leles del certamen. Un festival que ens apropa el més destacat dels premis independents i festivals nord-americans per excel·lència, com Sudance, Tribeca i SXSW (South by Southwest). 

El festival es divideix en cinc seccions: Americana Tops, amb les cintes més guardonades i els directors més reconeguts de l'indie actual; Americana Next, que acull apostes de futur; Americana Docs, amb la selecció de documentals; Americana Shorts, de curtmetratges, i finalment #SessionsMovistarPlus, amb tres projeccions especials i gratuïtes que són 'Yo soy Heath Ledger', 'Miss Stevens' i 'Dave made a maze'

Una cita de Richard Linklater recull l'amor pel cinema que vol transmetre el festival: "If there's any kind of magic in this world, it must be in the attempt of understanding someone sharing something". 

Tot l'Americana 2018

  • Cine
Americana 2018: les millors pel·lícules
Americana 2018: les millors pel·lícules
L'Americana, el Festival de Cinema Independent nord-americà de Barcelona, celebra enguany el cinquè aniversari i ho fa ampliant considerablement la programació respecte de les anteriors edicions. Fins a 30 llargmetratges (26 dels quals de ficció i 4 documentals), a més a més de 22 curts, es projectaran als Cinemes Girona entre el 6 i l'11 de març. També hi ha projeccions al Phenomena –on es podrà veure 'Gook', la pel·li inaugural– i a la Filmoteca. A banda, altres espais de la ciutat i també diverses poblacions d'arreu de Catalunya acolliran activitats paral·leles del certamen. Un festival que ens apropa el més destacat dels premis independents i festivals nord-americans per excel·lència, com Sudance, Tribeca i SXSW (South by Southwest).  El festival es divideix en cinc seccions: Americana Tops, amb les cintes més guardonades i els directors més reconeguts de l'indie actual; Americana Next, que acull apostes de futur; Americana Docs, amb la selecció de documentals; Americana Shorts, de curtmetratges, i finalment #SessionsMovistarPlus, amb tres projeccions especials i gratuïtes que són 'Yo soy Heath Ledger', 'Miss Stevens' i 'Dave made a maze'.  Una cita de Richard Linklater recull l'amor pel cinema que vol transmetre el festival: "If there's any kind of magic in this world, it must be in the attempt of understanding someone sharing something". 
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat